Menü schließen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
-3
NIEUW
Doona winter afdekking
Doona winter afdekking
€ 69,90 * € 68,14 *
-3
NIEUW
Doone voetenzak
Doone voetenzak
€ 119,90 * € 116,88 *
Doona Liki Regenschutz
Doona Liki regenhoes
€ 39,95 *
Doona Liki Becherhalter
Doona Liki Bekerhouder
€ 12,95 *
Doona Liki Reisetasche
Doona Liki Reistas
€ 34,95 *
Met productvideo
-3
Doona Isofix Base
Doona Isofix Base
€ 149,00 * € 145,24 *
Doona+ Regenschutz
Doona+ Regenschutz
€ 24,90 *
Doona Reisetasche
Doona Reisetasche
€ 39,90 *
Doona Sonnenschutz
Doona Sonnenschutz
€ 24,90 *
Doona Insektenschutz
Doona Insektenschutz
€ 19,90 *
Doona Autoschutz
Doona Autoschutz
€ 14,90 *
Doona Radhüllen
Doona Radhüllen
€ 14,90 *

Producten van Doona

Doona

Doona een compleet nieuw concept!

Doona bij kindermaXX is het eerste autostoeltje dat ook een kinderwagen is. Geen vervelend dragen van het autostoeltje. Bij Doona is het heel eenvoudig: in plaats van het kinderwagenframe uit de kofferbak van de auto te halenom de autostoel op het frame bevestigen, is bij Doona een enkele klik voldoende om de kinderwagen klaar te maken voor vertrek. De Doona kinderwagen overtuigt ook omdat u extra opbergruimte in de kofferruimte heeft.

Doona Liki Trike

De meest compacte driewieler ter wereld kan in enkele seconden worden in- en uitgeklapt. Onmiddellijk klaar voor gebruik. Eenvoudig sturen door ouders en kinderen. Gemakkelijk te vervoeren en op te slaan. Ideaal voor op reis - past in elke kofferbak of handbagage van het vliegtuig.

Doona een compleet nieuw concept!

Doona op kindermaXX is het eerste autostoeltje dat ook een kinderwagen is. Geen vervelend dragen van baby-autostoeltje en frame. Bij Doona is het heel eenvoudig: in plaats van het kinderwagenframe uit de kofferbak van de kinderwagen te halen en het te openen om het kinderzitje te bevestigen, is bij Doona een enkele klik voldoende om de kinderwagen klaar te maken voor vertrek. De Doona kinderwagen overtuigt ook omdat u extra opbergruimte in de kofferruimte heeft.


Doona Liki Trike

De meest compacte driewieler ter wereld kan in enkele seconden worden in- en uitgeklapt. Onmiddellijk klaar voor gebruik. Eenvoudig sturen door ouders en kinderen. Gemakkelijk te vervoeren en op te slaan. Ideaal voor op reis - past in elke kofferbak of in de handbagage van het vliegtuig. Dooky past dus altijd en is in veel situaties toepasbaar.

Doona Liki Trike Special Edition Midnight

Voor alle motorfans is de Liki Trike nu verkrijgbaar in de Special Editon Midnight met stoere lederen look op kindermaXX.

De Liki Trike is niet alleen de meest compacte opvouwbare driewieler ter wereld, maar groeit ook mee met de kleintjes: Dankzij het innovatieve 5-in-1 concept begeleidt het kinderen van 10 maanden tot 3 jaar. Volledig gemonteerd geleverd en opgevouwen in slechts enkele seconden is de fiets snel klaar voor gebruik. Een bijzonder pluspunt: dankzij het compacte formaat past het model zelfs in de handbagage en kan het dus elke reis met u meegaan.

Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis kindermaXX nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

Ontvang nu uw voucher voor 5€**.