Menü schließen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Met productvideo
Met productvideo

Producten van Technogel

Technogel

Technogel

BijkindermaXX alleen het beste voor u en uw baby. Daarom hebben we producten van het merk Technogel in ons assortiment opgenomen.

Technogel® werkt al lange tijd om de dagelijkse ervaringen comfortabeler te maken met een frisse stoffering en een hoogwaardige ergonomische ondersteuning - van rolstoelen en medische behandelingen tot fietsen, zitten, lopen/lopen en slapen.

1990-2019

De geschiedenis van Technogel begon in 1990 met Royal Medica. Bayer MaterialScience gebruikte de gel destijds voor een beperkte productie van anti-decubituskussens voor langdurig zieken. Het bedrijf herkende het potentieel van het materiaal en ontwikkelde een nieuw anti-decubituskussen. Als reactie op de grote vraag werd het productassortiment uitgebreid met een volledig assortiment. Na het succes werd in 1997 besloten om het toepassingsgebied uit te breiden met comfortproducten in de meubelsector. Het bedrijf begon met de productie van zitkussens, armleuningen en ergonomische accessoires voor computers. In 1998 richtte Royal Medica de Technogel joint venture op met de Otto Bock groep.

In de online shop van kindermaXX vindt en bestelt u kussens, reiskussens, matrassen en hoezen van Technogel.

Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis kindermaXX nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

Ontvang nu uw voucher voor 5€**.