Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Baby Jogger City Mini GT 2 Double veiligheidsbeugel

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 38,88 * -0 € 39,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 2104671
Shop to Support
Meer over WTF
De Baby Jogger  City Mini GT 2 Double  veiligheidsbeugel  verkrijgbaar bij... meer
"Baby Jogger City Mini GT 2 Double veiligheidsbeugel"

De Baby Jogger City Mini GT 2 Double veiligheidsbeugel verkrijgbaar bij kindermaXX is een veilige en comfortabele oplossing zodat uw kind zich eraan kan vasthouden en er tegenaan kan leunen, maar ook om er bijvoorbeeld speelgoed aan te bevestigen. U kunt de veiligheidsbeugel met een eenvoudige klik aan uw baby jogger buggy bevestigen en u bent klaar om te gaan. 

Compatibel: Baby Jogger City Mini GT 2 Double

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Baby Jogger City Mini GT 2 Double veiligheidsbeugel"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Baby Jogger

Baby Jogger City Elite

De Baby Jogger City Elite van kindermaXX is een joggerwagen met drie wielen, het is de ideale kinderwagen voor actieve ouders. Met de Baby Jogger City Elite kun je niet alleen gaan joggen maar ook korte wandelingen maken, de handrem is hiervoor zeer geschikt en vereenvoudigt bijvoorbeeld het afdalen.

Baby Jogger accessoires

Kindermaxx heeft verschillende accessoires van Baby Jogger in het assortiment. Bent u op zoek naar een regenhoes, veiligheidsbeugel, klamboe of een adapter van Baby Jogger? In de online shop van kindermaXX vindt u zeker de juiste accessoires voor uw Baby Jogger kinderwagen. Het leven is een avontuur en Baby Jogger draagt met de accessoires van kindermaXX ertoe bij dat u gemakkelijker van het leven kunt genieten. Baby Jogger richt zich op duurzame, hoogwaardige producten die tegen alles bestand zijn. Bestel nu in de online shop van kindermaXX!

Recent bekeken