Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Britax Römer EVOLVA 1-2-3 autostoel 2020 Cosmos Black

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 149,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 2000024691
Shop to Support
Meer over WTF
Comfort en flexibiliteit voor opgroeiende kinderen De Britax Romer EVOLVA 1-2-3 autostoel... meer
Productinformatie "Britax Römer EVOLVA 1-2-3 autostoel 2020 Cosmos Black"

Comfort en flexibiliteit voor opgroeiende kinderen

De Britax Romer EVOLVA 1-2-3 autostoel is ontworpen om mee te groeien met uw kind en is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kg. De 5-puntsgordel en de highbackbescherming zorgen voor maximale veiligheid voor uw kind van 9 maanden tot 12 jaar. Geschikt voor de meeste auto's en goedgekeurd voor gebruik in een liggende positie biedt het extra comfort voor zorgeloze reizen.

Geschikt van 9 kg tot 36 kg
De EVOLVA 1-2-3 groeit met uw kind mee, want hij kan gebruikt worden voor kinderen van 9 kg tot 36 kg. Dit maakt het het enige autostoeltje dat je nodig hebt na een kinderwagen. Naarmate je kindje groeit, kun je gemakkelijk overschakelen van de integrale gordel (tot 18 kg) naar de 3-puntsgordel van de auto (tot 36 kg) om het kind in het stoeltje vast te zetten.

Flexibel gebruik in de meeste auto's
Door de jaren heen komt u waarschijnlijk gelegenheden tegen waarbij u het autostoeltje van uw kind naar een andere auto moet verplaatsen. Dit is heel gemakkelijk te doen met de EVOLVA 1-2-3, omdat deze lichtgewicht is en veilig in de meeste auto's kan worden geïnstalleerd, met een 3-puntsgordel die je alle veelzijdigheid geeft die je nodig hebt.

Comfort voor langere reizen
Gelukkige, tevreden kinderen betekenen leuke uitstapjes. En als het gaat om langere reizen is vooral het comfort van uw kind belangrijk. De EVOLVA 1-2-3 kan snel achterover leunen voordat het zitje wordt geïnstalleerd, dus hoe oud uw kind ook is, u kunt de meest comfortabele positie voor de reis kiezen. Bovendien kunt u met handige bekerhouders aan beide zijden van het zitje drankjes of kleine lekkernijen binnen handbereik van uw kind plaatsen. Met uw kind veilig en tevreden, bent u zeker van een zorgeloze reis.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Britax Römer EVOLVA 1-2-3 autostoel 2020 Cosmos Black"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Britax Römer

Bij Britax Römer wordt ervoor gezorgd dat ouders en hun kinderen veilig op de weg zijn. Het bedrijf heeft zich hier volledig voor ingezet sinds het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw, toen het voor het eerst veiligheidsuitrustingen en -accessoires voor auto's produceerde. Sinds de ontwikkeling van het eerste autostoeltje van Britax Römer in 1966 is de veiligheid van kinderen de eerste prioriteit. Al meer dan 50 jaar worden er geen kosten en inspanningen gespaard om de kleintjes nog meer veiligheid te bieden. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Britax Römer autostoelen, kinderwagens en fietszitjes. 90% van de autostoelen en fietszitjes zijn "Made in Germany" of "Made in Britain".

Recent bekeken