Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • BLACK WEEKS SALE
    14.11. - 28.11.2022
Actie in
Geldig tot:

Maxi Cosi FamilyFix2 isofix

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 199,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 8785010110
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Gebruik de Maxi Cosi FamilyFix2 isofix bas e tezamen met de autostoeltjes Rock i-Size,... meer
"Maxi Cosi FamilyFix2 isofix"

Gebruik de Maxi Cosi FamilyFix2 isofix base tezamen met de autostoeltjes Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size, Pearl Smart i-Size of Pearl Pro2 i-Size, zodat u de stoeltjes eenvoudig vast kunt klikken. Onze Maxi-Cosi FamilyFix2 is geschikt voor zowel baby- als kinderautostoeltjes en maakt het mogelijk om kinderen vanaf de geboorte tot ong. 4 jaar achterwaarts gericht te vervoeren.

Bevestiging 

Steeds meer Europese auto’s worden uitgerust met het ISOFIX-systeem, dus de kans is groot dat dit ook in uw auto aanwezig is. Onze Maxi-Cosi FamilyFix2 kan eenvoudig worden vastgeklikt op de ISOFIX-ankerpunten van uw auto. Volg de stappen in onze handleiding om de basis op de juiste manier in uw auto te plaatsen.

Als de FamilyFix2 eenmaal is geplaatst, kunt u deze gewoon in uw auto laten zitten. Op deze manier wordt het veel makkelijker om in en uit te stappen, aangezien de babyautostoeltjes Pebble Pro i-Size, Rock i-Size en Tinca i-Size met een simpele klik kunnen worden vastgemaakt aan de basis. De basis is uitgerust met visuele indicatoren die bevestigen of uw Maxi-Cosi-autostoeltje goed is beveiligd en of u klaar bent voor vertrek.

De tijd gaat natuurlijk sneller dan u denkt: voor u het weet, is uw kleintje zijn eerste autostoeltje alweer ontgroeit. Maar dan kunt u nog steeds uw FamilyFix2 gebruiken, omdat deze ook geschikt is voor de kinderautostoeltjes Pearl Smart i-Size i-Size en Pearl Pro2 i-Size, die gebruikt kunnen worden tot 4 jaar.

De FamilyFix2 kan worden gebruikt tezamen met de babyautostoeltjes Rock i-Size, Tinca i-Size en Pebble Pro i-Size en de kinderautostoeltjes Pearl Smart i-Size of Pearl Pro2 i-Size.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we inmiddels meer dan 50 miljoen baby's geholpen van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Om uw kleintje optimale veiligheid te bieden, worden onze stoeltjes en bases continu getest. 

Als fabrikant raden wij het gebruik van een ISOFIX-basis aan. Deze is makkelijk te installeren en de kans dat u iets verkeerd doet is bijna nihil, omdat de basis u feedback geeft over de juiste bevestiging. De Maxi-Cosi FamilyFix2 kan eenvoudig worden vastgeklikt en zit daardoor altijd goed en veilig. 

ISOFIX-bevestiging voor de Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size en Pearl Smart i-Size i-Size of Pearl Pro2 i-Size

Wij begrijpen dat het bezit van een autostoeltje betekent dat dit elke dag goed geplaatst moet zijn. Onze Maxi-Cosi FamilyFix2 is heel eenvoudig te plaatsen, zodat u altijd een gerust gevoel op weg gaat.

De Maxi-Cosi FamilyFix2 is speciaal ontworpen voor de babyautostoeltjes Rock i-Size, Tinca i-Size en Pebble Pro i-Size i-Size en voor de kinderautostoeltjes Pearl Smart i-Size i-Size en Pearl Pro2 i-Size, zodat u de basis met zijn zeer eenvoudige kliksysteem kunt gebruiken totdat uw kind 4 jaar oud is.

Daarnaast kunt u uw kinderautostoeltje op de FamilyFix2 ook achterwaarts gericht plaatsen. Om het hoofd en de nek van uw kind beter te beschermen, raden deskundigen aan dat u uw kind in een achterwaarts gericht positie vervoert totdat hij of zijn ongeveer 105 cm lang is (ca. 4 jaar oud). Als marktleider op het gebied van kindermobiliteit volgen wij de aanbevelingen van deskundigen. Uw kind kan daarom zo lang als mogelijk is, in de juiste positie reizen. 

Eigenschappen:

  • i-Size, voor nog grotere veiligheid
  • Feedback over plaatsing voor nog betere verankering
  • Eenvoudige en handige klikinstallatie
  • Achterwaarts gerichte positie tot 4 jaar
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Maxi Cosi FamilyFix2 isofix"
Beoordeling schrijven
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken