Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Medela elektrische dubbele borstkolf Swing Maxi Flex 2020

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 249,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

 • 101034986-A
Shop to Support
Meer over WTF
De Medela Swing Maxi Flex dubbele borstkolf is de opvolger van de Swing Maxi Swing Maxi. Het... meer
"Medela elektrische dubbele borstkolf Swing Maxi Flex 2020"

De Medela Swing Maxi Flex dubbele borstkolf is de opvolger van de Swing Maxi Swing Maxi. Het gelijktijdig pompen van beide borsten is twee keer zo snel. De Medela Swing Maxi Flex heeft twee innovatieve borstschilden die je meer flexibiliteit, comfort en individualiteit bieden. De ovale PersonalFit Flex heeft een innovatieve openingshoek van 105° en een zachte, flexibele rand. De motorkap met zachte randen past zich aan de anatomie van de borst aan en vermindert met zijn openingshoek van 105° de druk op de melkkanalen - voor extra ondersteuning van de melkstroom. De borstnaaf kan 360° gedraaid worden zodat er altijd in de meest comfortabele positie gepompt kan worden. De vier meest voorkomende borstkapmaten S en M (21 + 24 mm) zijn al inbegrepen.

Het 2-Fase Expression®-ritme van de Swing Maxi Flex imiteert zachtjes het natuurlijke zuiggedrag van de baby, waardoor het pompen natuurlijker wordt en de melk eerder begint te stromen. De eerste stimulatiefase duurt maximaal 2 minuten en stimuleert de melkstroom met korte, snelle zuigbewegingen. Het apparaat schakelt dan automatisch over naar de langzamere pompmodus. Als de melkafname eerder begint, kunt u handmatig overschakelen naar de pompfase. De pompintensiteit kan te allen tijde individueel worden ingesteld. De bediening met netsnoer of batterijen maakt het mogelijk om het handige apparaat mobiel te gebruiken. De borstkolf is zo compact dat u hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen - perfect voor op reis!

Bijkomende voordelen: intuïtieve bediening, snelle reiniging, verlichte toetsen, overloopbeveiliging en batterijoptie voor onderweg, BPA-vrij, geproduceerd in Zwitserland.

Eigenschappen:

 • De enige pompen die zich aanpassen aan het lichaam voor meer efficiëntie en comfort.
 • Innovatieve ovale borstkap in de vorm van een ovale borstkas die 360° draaibaar is.
 • Unieke 105° hoek
 • Zachte, gladde en flexibele rand
 • overloopbeveiliging

Omvang van de levering:

 • 1 x Swing Maxi Flex-motor met zwenkmotor
 • 2 x 150ml moedermelkflesje van 2 x 150ml
 • 2 x bidonhouder
 • 1 x slang
 • 2 x Verbindingsstuk
 • 4 x PersonalFit Flex borstkappen (21 en 24 mm)
 • 2 x deksel
 • 1 x netsnoer

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Medela elektrische dubbele borstkolf Swing Maxi Flex 2020"
5 okt. 2021

Empfehlenswert

Verlässlich gute Qualität die mich überzeugt hat!

12 aug. 2021

Zu empfehlen.!!!

Zu empfehlen!!

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Medela

Medela is de toonaangevende leverancier van stijlproducten. De basisalgen hiervoor zijn voortdurend onderzoek, innovatie en de analyse van de behoeften van de klant door het bedrijf. Medela betrekt de gebruikers van haar producten bij het innovatieproces. Het bedrijf informeert bij zijn klanten naar hun behoeften en ervaringen met Medela borstkolven en vacuümtechnologieproducten. Dit resulteert in nieuwe voordelen voor de klant. Bij de productontwikkeling richt Medela zich op de behoeften van haar klanten. Medela heeft Calma ontwikkeld, een speen speciaal ontworpen voor moedermelk. Met Calma van Medela kan de baby zuigen, slikken en ademen in zijn natuurlijke ritme. Medela's Calma maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen borstvoeding en zuigen. Met Medela op klemaXX wordt u vanaf het allereerste begin goed verzorgd, en bij klemaXX is het bedrijf toonaangevend in de markt van draagzakken en draagdoeken. Een internationaal merk met grote plannen en veelzijdige ambities. Manduca geeft de voorkeur aan zuiver natuurlijke vezels die speciaal worden vervaardigd en geverfd volgens de specificaties van Manduca. Een baby zet alles op z'n kop. Maar je blijft ontspannen en denkt: alles in boter zolang ik beide handen vrij heb. Met een brancard van Manduca op kleutermaXX blijft u ontspannen.

Recent bekeken