Moon Zubehör

Geen resultaten gevonden voor de filter!
NIEUW
Moon voetenzak 2020
Moon voetenzak 2020
De Moon voetenzak verkrijgbaar bij kindermaXX beschermt en verwarmt uw kind als hij of zij in de kinderwagen zit en het is koud buiten. Het ontwerp van de Moon voetenzak komt van buitenaf overeen met de kleur van je kinderwagen, binnenin wordt een knuffelbont gebruikt. De gordel van de sportstoel kan eenvoudig worden bevestigd door de gordelopeningen aan de achterkant van de...
vanaf € 49,90 *
NIEUW
Moon JET R autostoeladapter
Moon JET R autostoeladapter
Als u een autostoeltje op uw Moon Jet R buggy wilt monteren, heeft u alleen de Jet R autostoeladapter van kindermaXX nodig. U kunt hem eenvoudig op de buggy bevestigen en het autostoeltje er opklikken.
€ 19,90 *
Moon Wickeltasche Fashion 2020
Moon Luiertas Fashion 2020
Moon luiertas 2020 online bestellen bij kindermaxx. Topmerken ✓ Retourneer gratis ✓ Top service. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag!
vanaf € 84,90 *
Moon Handmuff 2020
Moon Handschoenen 2020
Moon Handschoenen 2020 online bestellen bij kindermaxx. met onze Moon pluizige handdemper heeft u altijd comfortabel warme handen - en tegelijkertijd heeft u de schuifregelaar stevig onder controle.
vanaf € 29,90 *
Moon Autositzadapter für Nuova und Scala online bestellen
Moon Autostoeladapter voor Nuova en Scala
Moon autostoeladapter voor Nuova en Scala online bij kindermaxx. Deze Moon adapter is geschikt voor Moon Nuova en Scala kinderwagens.
€ 19,90 *
Moon wrap-around rugzak
Moon wrap-around rugzak
De Moon wrap-around rugzak van kindermaXX past niet alleen perfect bij je Moon kinderwagen, maar biedt ook ruimte voor alles wat je nodig hebt op excursies en reizen en mag niet ontbreken. In de rugzak van de Moon vindt u ook een bijpassende portemonnee, een aankleedkussen en een thermofles.
€ 74,90 *
Moon Solitaire Babywanne 2019
Moon Solitaire Reiswieg 2019
Bestel Moon Solitaire Reisweg 2019 online bij Kindermaxx. Solitaire - de premium wandelwagen brengt je alles wat je nodig hebt voor je kleintje. Overtuig uzelf van de stedelijke uitstraling van de SOLITAIRE: een stabiel, vederlicht aluminium frame met een succesvolle look, fijn op elkaar afgestemde stoffen.
€ 209,00 *
Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis kindermaXX nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

Ontvang nu uw voucher voor 5€**.