Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips AVENT 6x deksel voor voedingsfles

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 6,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • SCF143-06
Shop to Support
Meer over WTF
Ideaal voor het invriezen van moedermelk Met het deksel kunt u de moedermelk zonder lekkage... meer
Productinformatie "Philips AVENT 6x deksel voor voedingsfles"

Ideaal voor het invriezen van moedermelk

Met het deksel kunt u de moedermelk zonder lekkage bewaren of invriezen. Houd er rekening mee dat de dop samen met de Philips Avent adapterring moet worden gebruikt om lekkage te voorkomen.

Etiketteer de deksels met de datum van opslag

U kunt de datum van het afkolven of invriezen op de dop schrijven en gemakkelijk moedermelk of voeding voor uw baby organiseren.

Philips Avent-deksels zijn BPA-vrij

Philips Avent caps zijn gemaakt van polypropyleen (PP) en thermoplastisch elastomeer (TPE), twee BPA-vrije materialen.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips AVENT 6x deksel voor voedingsfles"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken