Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips Avent AirFree speen voor antikoliek en classic+ flesjes

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 4,49 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • SCF819-01
Shop to Support
Meer over WTF
Een speen gevuld met melk, niet met lucht. Eenvoudig voeren in een rechtopstaande positie... meer
Productinformatie "Philips Avent AirFree speen voor antikoliek en classic+ flesjes"

Een speen gevuld met melk, niet met lucht.

Eenvoudig voeren in een rechtopstaande positie

De speen blijft vol melk zitten, zelfs in een horizontale positie, zodat uw baby in een meer natuurlijke, rechtopstaande positie kan drinken. Dit helpt reflux en luchtzuigen te verminderen en maakt het voeden comfortabeler voor u en uw baby.

Een speen gevuld met melk, niet met lucht.

De Philips Avent unieke AirFree™ speen zuigt lucht aan uit de speen, zodat uw baby minder lucht inslikt bij het drinken. Dit kan voedingsproblemen zoals kolieken, reflux en winderigheid tegengaan.

De AirFree™ klep is een enkel onderdeel en daarom eenvoudig te reinigen en te monteren.

Het AirFree ventiel kan eenvoudig worden bevestigd aan elke Philips Avent Anti-Colic fles. Omdat het ventiel uit slechts één onderdeel bestaat, is het reinigen kinderspel.

Gemakkelijk te gebruiken

Vul de fles met melk, plaats het AirFree™ ventiel op de rand van de fles en draai de speen los. Houd de fles één keer ingedrukt om de speen te vullen en u bent klaar om te gaan. Zorg er tijdens het voeren voor dat de AirFree™-klepkern van de fles zich op de bovenkant bevindt. De speen blijft vol melk zitten, zelfs wanneer deze horizontaal wordt gehouden, zodat u gemakkelijker rechtop kunt eten.

Compatibel met alle Philips Avent Anti-Colic-flessen, ongeacht de grootte

Het Philips Avent AirFree ventiel is compatibel met onze Philips Avent Anti-Colic-flessen van 125 ml, 260 ml en 330 ml. Het AirFree ventiel is niet compatibel met de glazeb flessen.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips Avent AirFree speen voor antikoliek en classic+ flesjes"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken