Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips AVENT handkolf met bewaarbekers

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 49,95 * -17 € 59,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • SCD221-00
Shop to Support
Meer over WTF
Meer comfort en meer melk*, afkolven, bewaren en voeden De Philips Avent Comfort-set met... meer
Productinformatie "Philips AVENT handkolf met bewaarbekers"

Meer comfort en meer melk*, afkolven, bewaren en voeden

De Philips Avent Comfort-set met handkolf en bewaarbekers is ideaal voor moeders die het afkolven inplannen. De handige set bevat alles dat je nodig hebt om af te kolven, de melk te bewaren en je baby te voeden. Inclusief twee flessen en tien bewaarbekers. 

Ontspannen houding dankzij het speciale ontwerp

Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je gemakkelijker kunt zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen. 

Zacht massagekussen stimuleert subtiel de melkafgifte

De satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Ons karakteristieke massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de melkafgifte. 

Compact en lichtgewicht ontwerp

De borstkolf is klein en licht, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Daardoor kun je buitenshuis discreter kolven.  

Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp

Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp. Eenvoudig melk afkolven voor je baby, waar je ook bent. 

Inclusief onze Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen

De vorm van de brede speen lijkt op de borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren. 

Kolf in bewaarflessen

Met de melkbewaarbekeradapter kun je eenvoudig afgekolfde melk bewaren zonder lekken en verlies van eerder afgekolfde melk. 

Veilig bewaren en vervoeren

Philips Avent-bewaarbekers hebben een deksel die zorgt voor een goede afsluiting voor veilig bewaren en meenemen. 

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips AVENT handkolf met bewaarbekers"
8 mei 2021

Gutes Preis-Leistungsverhältnis!

Gutes Preis-Leistungsverhältnis!

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken