Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Philips Avent lekvrije beker 9M+

€ 8,49 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022

Philips

Selecteer een variant

  • SCF802-02
Shop to Support
Meer over WTF
Lekvrije beker om te drinken zonder te morsen Bijtende drinkmond voor groeiende tanden... meer
"Philips Avent lekvrije beker 9M+"
  • Lekvrije beker om te drinken zonder te morsen
  • Bijtende drinkmond voor groeiende tanden

Geavanceerde klep - lekvrij drinken
Er gaat niets boven een spannend avontuur. Vraag het je kind. Deze lekvrije beker voor onderweg zorgt ervoor dat je kindje zonder morsen kan drinken. Met het unieke ventiel komt er alleen vloeistof uit de beker als uw peuter drinkt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets lekt of dat de beker omvalt. En niet alleen wij zijn het die dit bevestigen - 91% van de moeders is het ermee eens dat deze beker lekvrij is*.

Zachte, beetwerende drinksnavel voor het kweken van de tanden
Peuters hebben een aangename en gemakkelijk te gebruiken drinkbeker nodig die niet alleen zacht is voor het tandvlees en de mond, maar ook bestand is tegen groeiende tanden. Mijn Grippy drinkbeker levert beide dankzij de zachte, beetwerende snavel.

Ergonomisch gevormde en slipvaste structuur
Dankzij het strakke ontwerp van de handgreep kan uw peuter veilig en zelfstandig leren drinken in de kortst mogelijke tijd. Door de ergonomische vorm en de antislipstructuur kunnen kleine handen de beker comfortabel vasthouden.

Weinig onderdelen - eenvoudig te monteren en schoon te maken (vaatwasmachinebestendig)
Mijn Grippy beker van Philips Avent bestaat uit slechts enkele onderdelen die eenvoudig te monteren zijn. Om de snavel schoon te houden is een hygiënekap meegeleverd en alle onderdelen kunnen gemakkelijk in de vaatwasser worden afgewassen.

BPA-vrij (0 % BPA)
Deze beker is BPA-vrij / 0% BPA, zoals al onze bekers voor de allerkleinsten.

Compatibel met Philips Avent flessen en bekers van Philips Avent
Alle Philips Avent flessen en bekers zijn compatibel, met uitzondering van de glazen flessen en de drinkbeker voor volwassenen en mijn eerste beker voor grote kinderen. Zo kunt u de perfecte beker voor de individuele ontwikkeling van uw kind creëren.

Philips Avent bekers passen zich aan de ontwikkeling van uw kind aan
Zelfstandig drinken is een belangrijke stap in de ontwikkeling van uw kind. We willen de overgang van borstvoeding of de fles naar de beker zo eenvoudig en aangenaam mogelijk maken. Samen met medische professionals hebben we ervoor gezorgd dat elke fles en beker die we ontwikkelen, de ontwikkeling van de motoriek en de drinkvaardigheid van uw kind stimuleert en ondersteunt. Of uw peuter nu een speen, een soft- of harddrinkbeker, een drinkrietje of een drinkrietje of een beker gebruikt om rondom de rand te drinken, wij verzekeren u dat wij bij de ontwikkeling van onze mokken altijd rekening hebben gehouden met de behoeften van uw kind. Onze drinkbekers zijn van hoge kwaliteit en natuurlijk BPA-vrij / 0% BPA.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Philips Avent lekvrije beker 9M+"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Philips

Philips Avent bij kindermaXX zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich in de eerste maanden van hun leven, met kleine, onvervangbare dagelijkse helpers, ontspannen en gelukkig kunnen voelen. Omdat elk kind individuele ondersteuning nodig heeft in verschillende stadia van de ontwikkeling. Met Philips Avent kunt u er zeker van zijn dat de producten geselecteerde babyproducten zijn. Borstvoeding is natuurlijk de beste manier om uw baby in de eerste maanden van zijn leven te voeden. Maar als het niet werkt zoals u dat wilt, biedt Philips u optimale ondersteuning met de Philips Avent borstvoedingshulpmiddelen van kindermaXX. Philips Avent heeft de fopspeen in verschillende maten en kleuren ontwikkeld om u te kalmeren. De orthodontisch correcte, symmetrische siliconenspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees - ook als de fopspeen per ongeluk ondersteboven in de mond wordt ingebracht. Het zelfstandig drinken en eten is ook speels gemotiveerd met de eet- en drinkleerserie van Philips Avent. Philips Avent bij kindermaXX: een gezonde start in een gezonde toekomst!

Recent bekeken