Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys houten kinderstoel

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 150,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Plantoys

Selecteer een variant

  • 8705
Shop to Support
Meer over WTF
De PlanToys houten kinderstoelen van kindermaXX zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn een... meer
Productinformatie "PlanToys houten kinderstoel"

De PlanToys houten kinderstoelen van kindermaXX zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn een verrijking voor elke eetkamer. Met de kinderstoelen geeft u uw kind een kindvriendelijke plek om samen met het gezin te eten. De kinderstoel is te gebruiken van 6 maanden tot 3 jaar. Naarmate het kind groeit, kunt u het zitje van de kinderstoel eenvoudig op het frame draaien en uw kind heeft een voetsteun die bij de grootte van de kinderstoel past. Om te voorkomen dat het kind van de kinderstoel valt, is uiteraard een gordelsysteem aangebracht.

Productdetails PlanToys kinderstoel:

  • Aanbevolen leeftijd: 6 maanden - 3 jaar
  • afmetingen: 59,50 x 59,50 x 59,50 x 83,3 cm
  • gewicht: 4,79 kg
  • Verstelbare voetsteun 
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys houten kinderstoel"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken