Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys houten theeset

€ 41,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 09.08.2022
  • 3617.
Shop to Support
Meer over WTF
Wij nodigen je uit voor thee - met de PlanToys houten speelgoedtheeset. Het theeservies... meer
"PlanToys houten theeset"

Wij nodigen je uit voor thee - met de PlanToys houten speelgoedtheeset. Het theeservies bevat een theepot met 2 theekopjes, een kan, een dienblad en een lepel. Perfect voor fantasierijk spelen alleen of in een groep. Bovendien stimuleert de Classic theeset de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie, omdat de kleine handjes de stukken vasthouden tijdens het schenken, serveren en proeven. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Productdetails:

  • Leeftijdsadvies: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Inhoud: theepot met 2 theekopjes, een kan, een dienblad en een lepel
  • Afmetingen: 17,5x1,3 cm
Waar: Binnen
Ander speelgoed - extra: Huishouden, Keuken
Leeftijd: 3+, 4+
Speels: Divers speelgoed, Van Hout
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys houten theeset"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken