Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys pastaset

€ 26,00 * -4 € 27,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 04.10.2022
  • 3613.
Shop to Support
Meer over WTF
Eet smakelijk! Vandaag de dag is de keuken vers en heerlijk. Met he t PlanToys pastaspeelgoed... meer
"PlanToys pastaset"

Eet smakelijk! Vandaag de dag is de keuken vers en heerlijk. Met het PlanToys pastaspeelgoed worden uw kinderen kleine chef-koks. Het is de perfecte aanvulling voor fantasierijk spel en biedt eindeloze mogelijkheden. Moedig de kleintjes aan om te groeien in hun begrip van evenwichtig eten en bewuste tijd aan tafel. Daarnaast verbeteren we de ontwikkeling van taal- en communicatievaardigheden door middel van interactief spel!

Productdetails:

  • Leeftijdsadvies: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Inhoud: Een bord met lepel en vork, fettuccine, een plakje zalm, 3 stukjes asperges, 2 stukjes citroen en een paddestoel
Ander speelgoed - extra: Huishouden, Keuken
Waar: Binnen
Leeftijd: 2+, 3+, 4+
Speels: Divers speelgoed, Van Hout
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys pastaset"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken