Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys Vogel houten loopwagen

€ 126,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022
  • 5176
Shop to Support
Meer over WTF
De PlanToys Vogel houten loopwagen verkrijgbaar bij  kindermaXX is een goede keuze voor de... meer
"PlanToys Vogel houten loopwagen"

De PlanToys Vogel houten loopwagen verkrijgbaar bij kindermaXX is een goede keuze voor de allerkleinsten. Naast het feit dat hij uw baby helpt om te leren lopen, heeft hij ook 16 kleine houten blokjes op het laadgedeelte. De twee vogels maken een grappig "klik-klik-klak" geluid als uw kind de houten loopwagen beweegt. Daarnaast heeft de loopwagen ook een remwerking die traploos regelbaar is. 

Zoals alle PlanToys producten is ook de Vogel loopwagen vervaardigd met duurzaam houtbeheer.

Productgegevens PlanToys Vogel loopwagen:

  • Materiaal: Hout
  • Leeftijd: vanaf 10 maanden (zodra het kind op eigen benen kan staan en al begonnen is met de eerste hardlooppogingen).
  • Afmetingen: 27 cm x 36,5 cm x 36,5 cm x 48,8 cm
  • Houten wielen met rubberen banden
  • 2 vogels + 16 houten blokken
Waar: Binnen
Leeftijd: 1+, 2+, 6 - 12 Maanden
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys Vogel houten loopwagen"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken