Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Quinny Hubb zonnekap

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 49,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Quinny Farbe

Selecteer een variant

  • 1730510300
Shop to Support
Meer over WTF
Boring was gisteren - met de Quinny Hubb zonnekap op kindermaxx kunt u nieuwe kleuraccenten... meer
Productinformatie "Quinny Hubb zonnekap"

Boring was gisteren - met de Quinny Hubb zonnekap op kindermaxx kunt u nieuwe kleuraccenten op uw Hubb plaatsen, afhankelijk van uw stemming. Geschikt voor de Huxx Carrycot en Hubb sportstoel. Laat niet alleen kleur in je leven, maar biedt perfecte bescherming tegen wind, regen en zon (UV50+). Dankzij het praktische peep-gaze venster kunt u altijd zien hoe het met uw kleintje gaat. 

Om van je Quinny Hubb Mono kinderwagen een Hubb Duo kinderwagen te maken, heb je een Quinny Hubb Duo zitje, deze Quinny Hubb-zonnescherm en een Quinny Hubb-veiligheidsbar nodig.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Quinny Hubb zonnekap"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Quinny

Quinny kinderwagens en buggy's

In de stad zijn Quinny producten op hun best. Dit is ook jouw omgeving, hier voel jij je helemaal thuis. De straten, de mensen, de dynamiek, daar krijg je energie van. Logisch dus, dat je ervoor kiest om je kinderen hier te laten opgroeien. Het is een leven vol obstakels, verrassende wendingen en buitenkansen. Maar wat de stad ook voor je in petto heeft, je bent er klaar voor. Want jij past je snel aan je omgeving aan en zet die omgeving net zo makkelijk naar je hand.

Herkenbaar? Dan zul je ontdekken dat de producten van Quinny ontwikkeld zijn voor jou. Quinny wil écht iets bijdragen aan je leven in de stad en de kleine uitdagingen die je als ouder elke dag weer moet overwinnen. Quinny maakt slimme oplossingen voor ouders in beweging. Zodat je altijd je eigen weg kunt blijven gaan, ook als je dat niet meer alleen doet, maar samen. Walk your way!         

Recent bekeken