Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Quinny Zapp grote wielen, 4 stuks

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 99,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 1893102000
Shop to Support
Meer over WTF
De Quinny Zapp Grote Wielen 4 Stuks zijn super wendbaar. De wielen zijn te gebruiken als... meer
"Quinny Zapp grote wielen, 4 stuks"

De Quinny Zapp Grote Wielen 4 Stuks zijn super wendbaar. De wielen zijn te gebruiken als uitbreiding voor de Quinny Zapp X kinderwagen en zijn gemakkelijk te bevestigen. Met deze wielen krijgt jouw Zapp X een heel andere uitstraling en kan de kinderwagen weer voor heel andere doeleinden worden gebruikt. Overigens zijn de wielen zo gemakkelijk te bevestigen dat je bij ieder uitstapje de meest optimale wielen moeiteloos aan je Zapp X bevestigd.

Eigenschappen

  • Zeer comfortabel
  • Geschikt als uitbreiding voor de Quinny Zapp X kinderwagen
  • Eenvoudig te bevestigen
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Quinny Zapp grote wielen, 4 stuks"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Quinny

Quinny kinderwagens en buggy's

In de stad zijn Quinny producten op hun best. Dit is ook jouw omgeving, hier voel jij je helemaal thuis. De straten, de mensen, de dynamiek, daar krijg je energie van. Logisch dus, dat je ervoor kiest om je kinderen hier te laten opgroeien. Het is een leven vol obstakels, verrassende wendingen en buitenkansen. Maar wat de stad ook voor je in petto heeft, je bent er klaar voor. Want jij past je snel aan je omgeving aan en zet die omgeving net zo makkelijk naar je hand.

Herkenbaar? Dan zul je ontdekken dat de producten van Quinny ontwikkeld zijn voor jou. Quinny wil écht iets bijdragen aan je leven in de stad en de kleine uitdagingen die je als ouder elke dag weer moet overwinnen. Quinny maakt slimme oplossingen voor ouders in beweging. Zodat je altijd je eigen weg kunt blijven gaan, ook als je dat niet meer alleen doet, maar samen. Walk your way!         

Recent bekeken