Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Quinny Zapp Muggennet

Quinny Zapp Muggennet
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 29,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 1883057000
Shop to Support
Meer over WTF
Het Quinny Zapp Muggennet is een ideale accessoire voor jouw Quinny Zapp Xpress buggy. Het... meer
"Quinny Zapp Muggennet"

Het Quinny Zapp Muggennet is een ideale accessoire voor jouw Quinny Zapp Xpress buggy. Het muggennet wordt in principe bij de buggy meegeleverd, maar wanneer je een extra exemplaar nodig hebt of er graag één als reserve wilt is dit Quinny Zapp Muggennet ideaal. De hoes beschermt je kindje tegen muggen, wespen en andere ongewenste insecten en zorgt er tegelijkertijd voor dat je kindje voldoende frisse lucht krijgt.

Eigenschappen

  • Beschermt je kindje tegen ongewenste insecten
  • Houdt geen frisse lucht tegen
  • Gemakkelijk te bevestigen over de buggy
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Quinny Zapp Muggennet"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Quinny

Quinny kinderwagens en buggy's

In de stad zijn Quinny producten op hun best. Dit is ook jouw omgeving, hier voel jij je helemaal thuis. De straten, de mensen, de dynamiek, daar krijg je energie van. Logisch dus, dat je ervoor kiest om je kinderen hier te laten opgroeien. Het is een leven vol obstakels, verrassende wendingen en buitenkansen. Maar wat de stad ook voor je in petto heeft, je bent er klaar voor. Want jij past je snel aan je omgeving aan en zet die omgeving net zo makkelijk naar je hand.

Herkenbaar? Dan zul je ontdekken dat de producten van Quinny ontwikkeld zijn voor jou. Quinny wil écht iets bijdragen aan je leven in de stad en de kleine uitdagingen die je als ouder elke dag weer moet overwinnen. Quinny maakt slimme oplossingen voor ouders in beweging. Zodat je altijd je eigen weg kunt blijven gaan, ook als je dat niet meer alleen doet, maar samen. Walk your way!         

Recent bekeken