Actie in
Geldig tot:

Träumeland Zirbentraum matras voor ledikant 70x140 cm

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
Informeer mij, als het artikel weer leverbaar is.
€ 350,00 * -3 € 359,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Afmeting

Selecteer een variant

  • T010152
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Träumeland Zirbentraum matras voor ledikant 70x140 cm - gemaakt van Zwitsers grenenhout Het... meer
"Träumeland Zirbentraum matras voor ledikant 70x140 cm"

Träumeland Zirbentraum matras voor ledikant 70x140 cm - gemaakt van Zwitsers grenenhout

Het Träumeland Zirbentraum matras verkrijgbaar bij Kindermaxx is de eerste matras met Zwitsers grenenhout, die zorgt voor een gezond slaapklimaat. Het matras heeft een baby- en een peuterzijde, zodat uw kind naar gelang zijn leeftijd fijn kan slapen. Het is ook praktisch dat de hoes deelbaar is, wat betekent dat u de bovenzijde kunt wassen en dat uw kind op een ontspannen manier aan de onderkant kan blijven slapen.

Leeftijdsindicatie: 0 - 4 jaar

Matrashoes: De matrashoes is gemaakt van 100% KBA biokatoen van gecertificeerde biologische teelt, is luchtdoorlatend, wasbaar tot 40°C en geschikt voor de droger.

Matraskern Träumeland matras Zirbentraum

  • 100 % fijnste natuurlatex voor uitstekend ligcomfort
  • Ademend schaapscheerwolvlies verfijnd met Zwitserse steenpijnhoutkrullen voor een goede ventilatie
  • Baby-zijde (noppenstructuur) en peuterzijde
  • Bijzonder stabiele, langwerpige veiligheidsranden van Zwitsers grenenhout voor de veiligheid bij de eerste pogingen van de baby om op te staan

Materiële verklaring

Natuurlijke latex: Deze hoogwaardige vorm van latex wordt gemaakt van de melk van de rubber- of caoutchouc-boom. Natuurlijke latex is luchtdoorlatend, temperatuursgewijs, puntelastisch en heeft een antiseptische werking die bacteriën en huisstofmijten grotendeels buiten de deur houdt. Natuurlijke latex is daarom bijzonder geschikt voor mensen met een allergie.
Latex kokosnoot: De vezelvulling van de kokosnoot is een puur plantaardig opvulmateriaal. Kokosvezels zorgen voor een droog slaapklimaat en hebben goede klimatologische eigenschappen. Latex kokosnoot wordt bovendien besproeid met rubbermelk, wat de luchtdoorlaatbaarheid en vooral de elasticiteit aanzienlijk verbetert.
Scheerwol: Matrassen met een coating van scheerwol overtuigen door hun hoge vochtopname.
Zwitserse parasoldennen: De Zwitserse parasoldennen groeien in het hooggebergte onder extreme klimatologische omstandigheden en onder gecontroleerd bosbeheer. De Zwitserse parasolden zorgt voor een sneller en efficiënter herstelproces tijdens de slaap, houdt aantoonbaar motten en mijten weg en voorkomt de vorming van schimmels.
KBA biologisch katoen: KBA staat voor gecontroleerde biologische teelt. Er worden geen kunstmest, pesticiden of ontbladeringsmiddelen gebruikt.

Veiligheidsprofielranden Träumeland matras

De langsversterking van het matras biedt optimale zekerheid voor de eerste pogingen van baby's om op te staan in de wieg. Wij produceren onze matrassen bewust zonder vaste loopvlakranden aan de twee korte zijden. Dit voorkomt dat de baby met zijn hoofdje hard op het matras ligt en zo in een ongezonde slaaphouding terechtkomt.
Baby & peuterzijde: Twee verschillende hardheidsgraden om de wervelkolom te beschermen. Vanaf een gewicht van 12 kg is het aan te raden om van de babyzijde naar de peuterzijde te draaien.
Deelbare matrashoes: De twee ligvlakken van de hoes kunnen van elkaar gescheiden worden, zodat de ene kant gewassen kan worden terwijl het kind aan de andere kant blijft slapen.

Kwaliteit van het matras: Organic
Eigenschappen matras: Voor kinderen met een allergie, Baby kant en peuter kant, Afneembare matrashoes
Afmeting matras: 70 x 140 cm
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Träumeland Zirbentraum matras voor ledikant 70x140 cm"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken