Actie in
Geldig tot:

Träumeland Premium matras voor ledikant Poolster , 60x120/ 70x140cm

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
Informeer mij, als het artikel weer leverbaar is.
vanaf € 154,50 * -9 € 169,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Afmeting

Selecteer een variant

  • T015102-A
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Het Träumeland matras Poolster heeft met zijn unieke More-Way ventilatiesysteem de hoogste... meer
"Träumeland Premium matras voor ledikant Poolster , 60x120/ 70x140cm"

Het Träumeland matras Poolster heeft met zijn unieke More-Way ventilatiesysteem de hoogste kwaliteit. Dankzij de extra luchtkussenvulling heeft het Poolster matras een onvergelijkbare luchtdoorlaatbaarheid. Verdere voordelen zijn de veiligheidsrand voor de eerste stapjes van de baby, de geïntegreerde vochtigheidsbescherming en de deelbare hoes, waar u de bovenzijde kunt wassen terwijl uw kind comfortabel blijft slapen aan de onderzijde. Zoals bij de meeste Träumeland matrassen is er een baby- en een peuterzijde, zodat de ruggengraat van uw kind optimaal wordt beschermd. Natuurlijk is het matras ook geschikt voor mensen met een allergie.

Matrashoes: De unieke multifunctionele hoes bestaat uit 38 % TENCEL™ en 62 % polyester. Naast de geïntegreerde vochtigheidsbescherming bevat de matrashoes de natuurlijke vezel TENCEL™, die zweten voorkomt. De hoes is getest op antimoon en vervuiling, luchtdoorlatend, wasbaar tot 60 °C en geschikt voor een zachte droging.

Een extra brede zijventilatieband zorgt voor nog meer luchtdoorlaatbaarheid.

Matraskern:

  • Koudschuimmatras met uniek meerweg ventilatiesysteem voor een matras die ademt
  • in combinatie met verticale luchtkanalen
  • Babyzijde (paars) en peuterzijde (roze)
  • geventileerde, langsliggers zorgen voor veiligheid bij de eerste stappogingen.
  • matrashoogte: 11 cm

Materiële verklaring:

Koudschuim: Vergeleken met zachtschuim worden voor koudschuim kwalitatief betere grondstoffen gebruikt. Koudschuim vertoont een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursneden worden de belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.
Tencel: Met TENCEL™ is een nieuw tijdperk in de vezeltechnologie aangebroken. TENCEL™ is een cellulosevezel en wordt in een milieuvriendelijk proces uit hout gewonnen. Het combineert de voordelen van vele vezels: Fijn als zijde, sterk als polyester, onderhoudsvriendelijk als acryl, koel en aangenaam als linnen, warm als wol en neemt aanzienlijk meer waterdamp op dan katoen.
Wash-Vlies: 100 % polyester | Wash-Vlies is een wasbare holle vezel en daarom uitermate geschikt voor baby's met allergieën. Wash-Vlies heeft een hoge recuperatiecapaciteit en kussens van de Träumeland matrashoezen.
Veiligheidsprofielranden: De langsversterking van het matras biedt optimale veiligheid wanneer baby's voor het eerst proberen op te staan in de wieg. Wij produceren onze matrassen bewust zonder vaste loopvlakranden aan de twee korte zijden. Dit voorkomt dat de baby met zijn hoofdje hard op het matras ligt en zo in een ongezonde slaaphouding terechtkomt.
Anti-Allergie: Deze matras is vooral geschikt voor baby's met allergieën.

Baby & peuterzijde:

Twee verschillende hardheidsgraden om de wervelkolom te beschermen. Vanaf een gewicht van 12 kg is het aan te raden om van de babyzijde naar de peuterzijde te draaien.
Deelbare matrashoes: De twee ligvlakken van de hoes kunnen van elkaar gescheiden worden, zodat de ene kant gewassen kan worden terwijl het kind aan de andere kant blijft slapen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Träumeland Premium matras voor ledikant Poolster , 60x120/ 70x140cm"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken