Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Träumeland Wervelwind matras voor ledikant

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
vanaf € 254,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Größe

Selecteer een variant

  • T015251-A
Shop to Support
Meer over WTF
Träumeland Wervelwind matras voor ledikant - hoogste kwaliteitsniveau Het Träumeland... meer
"Träumeland Wervelwind matras voor ledikant"

Träumeland Wervelwind matras voor ledikant - hoogste kwaliteitsniveau

Het Träumeland Wervelwind matras verkrijgbaar bij Kindermaxx heeft het hoogste kwaliteitsniveau bij Träumeland en is tevens het eerste babymatras met metaalvrije veren. Dankzij de 3D-comfortkussentjes, die plaats maken waar druk wordt uitgeoefend, biedt het een uitstekend ligcomfort en een perfecte ondersteuning van de wervelkolom. De extra luchtkussenvulling zorgt voor een onvergelijkbare luchtdoorlaatbaarheid en de geïntegreerde veiligheidsstaprand ondersteunt de eerste pogingen om op te staan in het babybed. Het matras heeft ook een baby- en peuterzijde met verschillende graden van stevigheid om de wervelkolom perfect te ondersteunen. De geïntegreerde vochtigheidsbescherming en de deelbare hoes, waarbij de bovenzijde kan worden gewassen terwijl uw kind aan de onderzijde blijft slapen, mogen niet ontbreken. Het Träumeland matras is van nature geschikt voor mensen met een allergie.

Matrashoes: De unieke multifunctionele hoes bestaat uit 38 % TENCEL™ en 62 % polyester. Naast de geïntegreerde vochtigheidsbescherming bevat de matrashoes de natuurlijke vezel TENCEL™, die zweten voorkomt.

  • antimoon & vervuilende stoffen getest!
  • luchtdoorlatend
  • wasbaar tot 60 °C
  • geschikt voor de zachte droger
  • Een zijdelingse ventilatieband zorgt voor nog meer luchtdoorlaatbaarheid.

Matraskern Träumeland matras Wirbelwind

  • Koudschuimmatras met 75 metaalvrije speciale veren voor een uniek ligcomfort - elk van de afzonderlijke veren uit speciale kunststof stabiliseert waar druk wordt gegenereerd en beschermt zo de wervelkolom
  • Topventilatie door de combinatie van 3D-materiaal en speciale veren | Door de grote holtes in de veren kan de lucht vrij circuleren.
  • Baby-zijde (ademend 3D-materiaal) en peuterzijde
  • Geventileerde loopvlakken aan de lange zijde van de matras zorgen voor veiligheid bij de eerste stappogingen

Materiële verklaring:

Koudschuim: Vergeleken met zachtschuim worden voor koudschuim kwalitatief betere grondstoffen gebruikt. Koudschuim vertoont een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursneden worden de belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.
3D Air Cushioning: Door de ontelbare individuele polyester draden is de 3D luchtkussens onvergelijkbaar luchtdoorlatend en zeer puntelastisch. Uw baby kan vrijer ademen en transpireert minder.
3D-comfortpads: Dankzij hun driedimensionale vorm reageren 3D-comfortpads bijzonder punt-elastisch en ontlasten ze waar nodig. Ze zorgen dus voor een optimale ondersteuning van de ruggengraat van uw baby. Ze zorgen ook voor een optimale ventilatie.
Speciale kunststofveren: Speciale kunststofveren stabiliseren daar waar druk ontstaat en zorgen zo voor unieke ligeigenschappen ter bescherming van de wervelkolom. Ze zijn volledig metaalvrij - zoals talrijke studies hebben aangetoond, mag metaal niet worden gebruikt in de slaapkamer, omdat het natuurlijke aardmagnetische veld kan worden verstoord.
Tencel: Met TENCEL™ is een nieuw tijdperk in de vezeltechnologie aangebroken. TENCEL™ is een cellulosevezel en wordt in een milieuvriendelijk proces uit hout gewonnen. Het combineert de voordelen van vele vezels: Fijn als zijde, sterk als polyester, onderhoudsvriendelijk als acryl, koel en aangenaam als linnen, warm als wol en neemt aanzienlijk meer waterdamp op dan katoen.
Wash-Vlies: 100 % polyester | Wash-Vlies is een wasbare holle vezel en daarom uitermate geschikt voor baby's met allergieën. Wash-Vlies heeft een hoge recuperatiecapaciteit en kussens van de Träumeland matrashoezen.
Veiligheidsprofielranden: De langsversterking van het matras biedt optimale veiligheid wanneer baby's voor het eerst proberen op te staan in de wieg. Wij produceren onze matrassen bewust zonder vaste loopvlakranden aan de twee korte zijden. Dit voorkomt dat de baby met zijn hoofdje hard op het matras ligt en zo in een ongezonde slaaphouding terechtkomt.
Anti-Allergie: Deze matras is vooral geschikt voor baby's met allergieën.

Baby & peuterzijde:

Twee verschillende hardheidsgraden om de wervelkolom te beschermen. Vanaf een gewicht van 12 kg is het aan te raden om van de babyzijde naar de peuterzijde te draaien.

Deelbare matrashoes: De twee ligvlakken van de hoes kunnen van elkaar gescheiden worden, zodat de ene kant gewassen kan worden terwijl het kind aan de andere kant blijft slapen.

Afmeting matras: 60 x 120 cm, 70 x 140 cm
Kwaliteit van het matras: Premium
Eigenschappen matras: Voor kinderen met een allergie, 3D-luchtkussenondersteuning, Versterkte rand, 3D-comfort-pads, Baby kant en peuter kant, Afneembare matrashoes, Geïntegreerde bescherming tegen natheid
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Träumeland Wervelwind matras voor ledikant"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Träumeland

Träumeland

Da uns das Wohl Ihrer Sprösslinge am Herzen liegt, haben wir kindermaXX, die Marke Träumeland in unserem Sortiment aufgenommen. Träumeland erzeugt die Matratze die atmet. Alle Matratzen von Träumeland werden ausschließlich in Österreich mit sorgfältig ausgewählten Materialien produziert. Träumeland bei kindermaXX übernimmt die Verantwortung für den gesunden Schlaf Ihres kleinen Goldschatzes, indem die größte Sorgfalt auf die Entwicklung und Herstellung, gelegt wird. Das Hauptaugenmerk dabei ist die Vermeidung von Wärmestau im Babybett. Darum empfiehlt kindermaxx „die Matratze die atmet“ von Träumeland. Dann ist sicher das sich Ihr kleiner Liebling gut schläft und sich rundherum wohlfühlt. Auch die Einziehdecken von Träumeland bei kindermaXX sorgen für eine kuschelweiche Schlafumgebung. Kuschelweiche Spanbetttücher in verschiedenen Qualitäten und Farben, runden das Sortiment von Träumeland bei kindermaXX ab.

Recent bekeken