Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Träumeland Wolkenmeer matras voor ledikant

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
vanaf € 189,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Träumeland

Selecteer een variant

 • T015051
Shop to Support
Meer over WTF
Träumeland Wolkenmeer matras voor ledikant - biedt een goed ligcomfort  Het Träumeland... meer
"Träumeland Wolkenmeer matras voor ledikant"

Träumeland Wolkenmeer matras voor ledikant - biedt een goed ligcomfort 

Het Träumeland babymatrasje Wolkenmeer is van topkwaliteit, vooral omdat de zeer flexibele, vrijstaande 3D-comfort-pads plaats maken waar druk wordt uitgeoefend, dit zorgt voor een zeer goed ligcomfort. Het Wolkenmeermatras is voorzien van een 3D luchtkussen, dat onvergelijkbaar luchtdoorlatend en zeer puntelastisch is.

Matrashoes:

De unieke multifunctionele hoes bestaat uit 38 % TENCEL™ en 62 % polyester. Naast de geïntegreerde vochtigheidsbescherming bevat de matrashoes de natuurlijke vezel TENCEL™, die zweten voorkomt.

 • luchtdoorlatend
 • wasbaar tot 60 °C
 • geschikt voor de zachte droger
 • antimoon & vervuilende stoffen getest!
 • Een zijdelingse ventilatieband zorgt voor nog meer luchtdoorlaatbaarheid.

Matraskern Träumeland Wolkenmeer matras

 • 3D luchtkussenmateriaal (babyzijde) voor een uitstekende ventilatie
 • gecombineerd met 3D-comfortpads voor de hoogste puntelasticiteit
 • Baby-zijde (golfcontour) en peuterzijde
 • Veiligheidsprofielranden aan de lange zijden met ventilatiekanalen voor eerste stappogingen
 • hoogte: 11 cm

Materiële verklaring Träumeland Wolkenmeer matras

3D luchtkussenvulling: 3D luchtkussenvulling is onvergelijkbaar luchtdoorlatend en zeer puntelastisch. Uw baby kan vrijer ademen en transpireert minder.
3D-comfortpads: Door hun driedimensionale vorm reageren 3D-comfortpads bijzonder punt-elastisch en ontlasten ze waar nodig. Ze zorgen dus voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom van uw baby. Ze zorgen ook voor een optimale ventilatie.
Koudschuim: Vergeleken met zachtschuim worden voor koudschuim kwalitatief betere grondstoffen gebruikt. Koudschuim vertoont een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursneden worden de belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.
Tencel: Met TENCEL™ is een nieuw tijdperk in de vezeltechnologie aangebroken. TENCEL™ is een cellulosevezel en wordt in een milieuvriendelijk proces uit hout gewonnen. Het combineert de voordelen van vele vezels: Fijn als zijde, sterk als polyester, onderhoudsvriendelijk als acryl, koel en aangenaam als linnen, warm als wol en neemt aanzienlijk meer waterdamp op dan katoen.
Wash-Vlies: 100 % polyester | Wash-Vlies is een wasbare holle vezel en daarom uitermate geschikt voor baby's met allergieën. Wash-Vlies heeft een hoge recuperatiecapaciteit en kussens van de Träumeland matrashoezen.
Veiligheidsprofielranden: De langsversterking van het matras biedt optimale veiligheid wanneer baby's voor het eerst proberen op te staan in de wieg. Wij produceren onze matrassen bewust zonder vaste loopvlakranden aan de twee korte zijden. Dit voorkomt dat de baby met zijn hoofdje hard op het matras ligt en zo in een ongezonde slaaphouding terechtkomt.
Anti-Allergie: Deze matras is vooral geschikt voor baby's met allergieën.

Baby & peuterzijde:

Twee verschillende hardheidsgraden om de wervelkolom te beschermen. Vanaf een gewicht van 12 kg is het aan te raden om van de babyzijde naar de peuterzijde te draaien.

Deelbare matrashoes: De twee ligvlakken van de hoes kunnen van elkaar gescheiden worden, zodat de ene kant gewassen kan worden terwijl het kind aan de andere kant blijft slapen.

Afmeting matras: 60 x 120 cm, 70 x 140 cm
Kwaliteit van het matras: Premium
Eigenschappen matras: Voor kinderen met een allergie, 3D-luchtkussenondersteuning, Versterkte rand, 3D-comfort-pads, Baby kant en peuter kant, Afneembare matrashoes, Geïntegreerde bescherming tegen natheid
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Träumeland Wolkenmeer matras voor ledikant"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Träumeland

Träumeland

Da uns das Wohl Ihrer Sprösslinge am Herzen liegt, haben wir kindermaXX, die Marke Träumeland in unserem Sortiment aufgenommen. Träumeland erzeugt die Matratze die atmet. Alle Matratzen von Träumeland werden ausschließlich in Österreich mit sorgfältig ausgewählten Materialien produziert. Träumeland bei kindermaXX übernimmt die Verantwortung für den gesunden Schlaf Ihres kleinen Goldschatzes, indem die größte Sorgfalt auf die Entwicklung und Herstellung, gelegt wird. Das Hauptaugenmerk dabei ist die Vermeidung von Wärmestau im Babybett. Darum empfiehlt kindermaxx „die Matratze die atmet“ von Träumeland. Dann ist sicher das sich Ihr kleiner Liebling gut schläft und sich rundherum wohlfühlt. Auch die Einziehdecken von Träumeland bei kindermaXX sorgen für eine kuschelweiche Schlafumgebung. Kuschelweiche Spanbetttücher in verschiedenen Qualitäten und Farben, runden das Sortiment von Träumeland bei kindermaXX ab.

Recent bekeken