Actie in
Geldig tot:

Träumeland Little Angel matras voor co-sleeper en wiegje

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
Informeer mij, als het artikel weer leverbaar is.
vanaf € 69,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Größen:

Selecteer een variant

  • T030822-A
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Träumeland Little Angel matras voor co-sleeper en wiegje De Träumeland Little Angel matras van... meer
"Träumeland Little Angel matras voor co-sleeper en wiegje"

Träumeland Little Angel matras voor co-sleeper en wiegje

De Träumeland Little Angel matras van Kindermaxx bestaat uit een temperatuursregulerend gelschuim met ventilatiekanalen en is verkrijgbaar in verschillende maten: voor uw wieg, voor de handkar, het extra bed en een speciale maat.

De matraskern van de Little Angel matras bestaat uit een innovatief, temperatuurgekwalificeerd gelschuim dat reageert op druk en warmte. In combinatie met een hoogwaardig koudschuim biedt de matras een optimaal ligcomfort. Bovendien zorgen verticale ventilatiekanalen voor een perfecte ventilatie.

De multifunctionele slaapveiligheidshoes bestaat voor 38 % uit Tencel™ en 62 % uit polyester. Het is gewatteerd met knuffeldoek, waardoor je een zacht ligvlak krijgt. Bovendien is een vochtbeschermingsfunctie geïntegreerd en de natuurlijke vezel Tencel™ voorkomt zweten.

  • antimoon & vervuilende stoffen getest!
  • luchtdoorlatend
  • wasbaar tot 60 °C
  • geschikt voor mensen met een allergie
  • geschikt voor de zachte droger

Materiële verklaring Träumeland Little Angel matras

  • Koudschuim: In tegenstelling tot zachtschuim wordt bij koudschuim gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Koudschuim heeft een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursneden worden belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit aanzienlijk verbeterd.
  • Visco-elastisch gelschuim: Dit schuim staat bekend om zijn temperatuurbalancerende werking dankzij de geïntegreerde geldeeltjes. Zorgt voor een optimale drukbalans en ondersteuning van de wervelkolom. Door de open poriënstructuur is het bijzonder luchtdoorlatend en geschikt voor gebruik in een babybedje.
  • Polyester: Polyester is een bijzonder bestendige en elastische vezel - daarom is het bijzonder geschikt voor matrastijken en verbetert het deze.
  • Tencel: Met TENCEL™ is een nieuw tijdperk in de vezeltechnologie begonnen. TENCEL™ is een cellulosevezel gemaakt van hout in een milieuvriendelijk proces. Het combineert de voordelen van veel vezels: Zo fijn als zijde, zo sterk als polyester, zo onderhoudsvriendelijk als acryl, zo koel en aangenaam als linnen, zo warm als wol en absorbeert aanzienlijk meer waterdamp dan katoen.
  • Wasvlies: 100 % polyester | Wasvlies is een wasbare holle vezel en daarom ideaal voor baby's met allergieën. Wash-Fleece heeft een hoge terugwinningscapaciteit en kussens voor de Träumeland matrasovertrekken.
Afmeting matras: 37 x 70 x 5 cm, 46 x 82 x 5 cm, 42 x 80 cm, 50 x 88 cm
Kwaliteit van het matras: Premium
Eigenschappen matras: Voor kinderen met een allergie, 3D-luchtkussenondersteuning, Geïntegreerde bescherming tegen natheid
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Träumeland Little Angel matras voor co-sleeper en wiegje"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken