Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Träumeland matras Sleepy voor kinderwagen / co-sleeper / wieg / campingbedje

vanaf € 29,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Größen:

Selecteer een variant

  • T030503
Shop to Support
Meer over WTF
Träumeland matras Sleepy - te gebruiken voor de kinderwagen / co-sleeper / wieg / campingbedje... meer
Productinformatie "Träumeland matras Sleepy voor kinderwagen / co-sleeper / wieg / campingbedje"

Träumeland matras Sleepy - te gebruiken voor de kinderwagen / co-sleeper / wieg / campingbedje

De Träumeland matras Sleepy is verkrijgbaar in verschillende maten, voor het wiegje, de co-sleeper, de bolderkar, de draagtas, de kinderwagen, ook voor de kinderwagen Hartan en een speciale maat. De matras is gemaakt van zacht schuim en heeft verticale ventilatiekanalen. Het heeft een geïntegreerde vochtbescherming en is geschikt voor mensen met een allergie

De functionele hoes is gemaakt van 54% polyester en 46% katoen en bestaat uit een functioneel hoesje dat droog slaapt. Gewatteerd met wash fleece, creëert het een knuffelig ligvlak voor uw baby. Deze matrashoes heeft een geïntegreerde vochtbeschermingsfunctie, is luchtdoorlatend, wasbaar tot 60°C en geschikt voor de zachte droger. De matraskern is gemaakt van hoogwaardig zachtschuim met verticale luchtkanalen voor een goede ventilatie. 

Materiële verklaring Träumeland Sleepy matras

  • Zacht schuim: Dit is polyurethaanschuim.
  • Katoen: Katoen is een van de bekendste en meest gebruikte natuurlijke materialen. Katoen is ademend en zeer duurzaam. Daarom is het bijzonder geschikt voor gebruik als matrastijk.
  • Polyester: Polyester is een bijzonder bestendige en elastische vezel - daarom is het bijzonder geschikt voor matrastijken en verbetert het deze.
  • Wash-Fleece: 100% Polyester | Wash-Fleece is een wasbare holle vezel en dus ideaal voor baby's met allergieën. Wash-Fleece heeft een hoge terugwinningscapaciteit en kussens voor de Träumeland matrasovertrekken.
Afmeting matras: 37 x 70 x 5 cm, 46 x 82 x 5 cm, 28 x 73 x 4 cm, 36 x 78 x 5 cm, 30 x 76 cm, 42 x 80 cm, 50 x 88 cm
Kwaliteit van het matras: Comfort
Eigenschappen matras: Voor kinderen met een allergie, Geïntegreerde bescherming tegen natheid
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Träumeland matras Sleepy voor kinderwagen / co-sleeper / wieg / campingbedje"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Träumeland

Träumeland

Da uns das Wohl Ihrer Sprösslinge am Herzen liegt, haben wir kindermaXX, die Marke Träumeland in unserem Sortiment aufgenommen. Träumeland erzeugt die Matratze die atmet. Alle Matratzen von Träumeland werden ausschließlich in Österreich mit sorgfältig ausgewählten Materialien produziert. Träumeland bei kindermaXX übernimmt die Verantwortung für den gesunden Schlaf Ihres kleinen Goldschatzes, indem die größte Sorgfalt auf die Entwicklung und Herstellung, gelegt wird. Das Hauptaugenmerk dabei ist die Vermeidung von Wärmestau im Babybett. Darum empfiehlt kindermaxx „die Matratze die atmet“ von Träumeland. Dann ist sicher das sich Ihr kleiner Liebling gut schläft und sich rundherum wohlfühlt. Auch die Einziehdecken von Träumeland bei kindermaXX sorgen für eine kuschelweiche Schlafumgebung. Kuschelweiche Spanbetttücher in verschiedenen Qualitäten und Farben, runden das Sortiment von Träumeland bei kindermaXX ab.

Recent bekeken