Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Moon Plus1 baby-autozitje 2022

€ 199,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022

Moon Kleur

Selecteer een variant

  • 28210010-433
Shop to Support
Meer over WTF
De fabrikant Moon vult zijn producten aan met de nieuwe Moon Plus1 i-Size... meer
"Moon Plus1 baby-autozitje 2022"

De fabrikant Moon vult zijn producten aan met de nieuwe Moon Plus1 i-Size baby-autostoel. De autostoel belooft veiligheid en een praktische innovatieve combinatie met alle kinderwagenframes van Moon. 

Productdetails Moon Plus1 baby autozitje in één oogopslag:

  • Gebruik: vanaf de geboorte (45-75 cm) tot 13 kg
  • Gewicht: 5 kg
  • Installatie: achterwaarts gericht met 3-punts autogordel of met Moon Insofix basis (apart verkrijgbaar)
  • uitneembaar neonataal inzetstuk
  • Gevoerde 3-puntsgordel
  • Draaggreep met vergrendelingsfunctie
  • XXL zonnedak met UV-bescherming 50+
  • water- en vuilafstotende afdekkingen

De Moon Plus1 baby autostoel kan direct vanaf de geboorte worden gebruikt en is ontworpen voor een grootte tot 75 cm of 13 kg. Dankzij de achterwaartse rijrichting wordt bij een aanrijding de baby in de stoel gedrukt en worden de krachten over het gehele rugoppervlak afgevoerd.

Het ligvlak is bijzonder zacht gewatteerd om uw baby ook tijdens langere autoritten comfort te bieden. De grote zonnekap met UV-bescherming 50+ biedt schaduw en beschermt tegen de wind. 

Uiteraard voorzien van een gewatteerde 3-puntsgordel en een uitneembare newborn insert. 

Het mooie van de Moon Plus1 baby autostoel is dat deze een uniek sluitsysteem heeft dat in de draagbeugel is verwerkt. Wanneer de handgreep in een horizontale positie staat, is de autostoel stevig bevestigd op het frame, wanneer deze verticaal staat kan de autostoel gemakkelijk worden verwijderd. 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Moon Plus1 baby-autozitje 2022"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Moon

Achter de naam "Moon" gaat een veelheid aan grote kinderwagenmodellen schuil.  De Moon kinderwagens van kindermaXX overtuigen al generaties lang met hun succesvolle prijs-kwaliteitverhouding - en zeker ook u bij de aankoop van uw eigen model. De basis van elk Moon kinderwagenmodel is het voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.  U kunt vertrouwen op een Moon kinderwagen van kindermaXX. Moon combineert functionaliteit en een mooi uiterlijk in één. Van buggy's tot duo wagens, van 3 in 1 kinderwagens tot de juiste accessoires voor elke behoefte: Moon is een geoptimaliseerde allround aanbieder die kinderen in alle opzichten weet te overtuigen. De Moon kinderwagens van kindermaXX zijn uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem en overtuigen ook door hun uitstekende remsysteem. De kwaliteit van de kinderwagens zal u zo overtuigen dat u zeker bij het betrouwbare merk Moon blijft.

Recent bekeken