Cybex Sirona S I-Size incl. Sensorsafe 2019

€ 489,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

3% korting op vooruitbetaling

Gegarandeerde verzending morgen, 26.08.2019

Cybex Kleur

 • 519001857
Eindelijk minder zorgen omdat je weet dat het kind veilig is. Met de introductie van SensorSafe...meer
Productinformatie "Cybex Sirona S I-Size incl. Sensorsafe 2019"

Eindelijk minder zorgen omdat je weet dat het kind veilig is. Met de introductie van SensorSafe combineert CYBEX slimme technologie met slim design, zodat de veiligheid en gezondheid van het kind altijd op de eerste plaats komen. Het systeem is beschikbaar voor geselecteerde Platinum en Gold i-Size kinderzitjes. De clip wordt bevestigd aan het gordelsysteem en geeft een alarmsignaal om kritieke situaties te vermijden - bijvoorbeeld als het kind de clip opent, als het te warm of te koud wordt in het interieur van de auto, als het kind alleen in de auto wordt gelaten of te lang in de stoel blijft zitten. Alle waarschuwingen worden via Bluetooth naar de aangesloten smartphone gestuurd en ontvangen via een gebruiksvriendelijke app. De app geeft ook informatie over het installeren van het kinderzitje, video's, FAQ's en meer.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VEILIGHEIDSGORDELSYSTEEM
Houdt het kind te allen tijde veilig in het zitje
De SensorSafe Clip voorkomt dat het kind uit de gordel glijdt. Als het kind de clip opent, wordt er onmiddellijk een push-bericht naar de aangesloten mobiele telefoon gestuurd.

TEMPERATUURWAARSCHUWING
Zorgt ervoor dat het kind altijd op een comfortabele temperatuur reist
De SensorSafe Clip meet de omgevingstemperatuur in de auto om te voorkomen dat het kind te warm of te koud wordt. Als de temperatuur in de auto te hoog of te laag is, wordt er een pushbericht naar de aangesloten mobiele telefoon gestuurd.

WAARSCHUWING ALS HET KIND ALLEEN IN DE AUTO ZIT
Zorg ervoor dat het kind altijd onder toezicht staat.
Als het kind alleen in de auto zit, stuurt de SensorSafe Clip direct herinneringen naar de aangesloten mobiele telefoon. Indien gewenst informeert SensorSafe ook noodcontacten over de locatie van de auto.

INSTALLATIECHECKLIST
Verhoogt de veiligheid van het kind en zorgt ervoor dat het product correct wordt geïnstalleerd
De eenvoudig te begrijpen veiligheidscontrolelijst leidt u door de basisprincipes zoals het gebruik van L.S.P. en de juiste omgang met ISOFIX tijdens de eerste installatie. Deze installatiechecklist zal u er ook regelmatig aan herinneren dat het zitje moet worden aangepast aan de groei van het kind.

PAUSENALARM
Zorgt ervoor dat het kind niet te lang in de auto zit
Als de SensorSafe Clip gedurende een ongebruikelijk lange periode gesloten is, wordt er een alarmsignaal gegeven. Dit voorkomt dat het kind te lang in de auto zit.

SENSORSAFE APP
- Beschikbaar voor iOS en Android
(gratis)
- Beschikbaar in verschillende talen

Geen ongemakkelijke til- en rugklachten meer bij het helpen van uw kind in en uit het autostoeltje. Het innovatieve 360 ° -draaimechanisme te bedienen met één hand zorgt voor een comfortabele instap- en uitgangspositie, waardoor de rug van ouders minder belast wordt.

 • 360 ° rotatie met gemakkelijke instappositie
 • Naar achteren gericht tot maximaal 105 cm, ca. 4 jaar
 • Rijrichtingscontrole (DDC)
 • Energy Reduction Technology (ER-Tech) in naar voren gerichte positie (vanaf 16 maanden en 76 cm)
 • Geïntegreerde L.S.P. Systeem
 • In hoogte verstelbare hoofdsteun
 • newborn inlay meegeleverd

Omdat het voor uw kleintje de veiligste manier is om te reizen, biedt de Sirona S i-Size comfortabele reis naar achteren aan voor kinderen tot 105 cm, ong. 4 jaar. De Driving Direction Control (DDC) voorkomt vooruitgericht gebruik voordat het kind minstens 16 maanden oud en 76 cm lang is. Sirona S i-Size biedt ook een verhoogde veiligheid voor uw kind in de voorwaarts gerichte positie dankzij de Energy Reduction Technology. Het wordt geactiveerd zodra de krachten hun volledige impact bereiken bij een frontale botsing: de hoofdsteun glijdt naar beneden, beperkt de blootstelling van de nek aan de impactkrachten geleidelijk en vergrendelt vervolgens in positie.

Een 360° rotatiesysteem maakt het leven eenvoudiger en spaart de rug van ouders.

Dankzij het slimme draaimechanisme kan gemakkelijk tussen achterwaartse en voorwaartse positie worden gewisseld - zonder het stoeltje er helemaal uit te halen. In- en uitstappen is ook eenvoudiger, omdat het stoeltje met een simpele handbeweging zijwaarts naar de deur kan worden gedraaid.

Een achterwaarts gericht kinderzitje vermindert het risico van letsel bij een frontale botsing significant.

De Sirona S i-Size voor het achterwaarts gericht vervoeren van geboorte tot een lengte van 105cm (tot 18kg, ong. 4 jaar). Indien gewenst kan de Sirona S i-Size ook voorwaarts gericht worden gebruikt voor kinderen vanaf min. 76cm en 16 maand tot 105cm.

Voorkomt onjuist gebruik van de voorwaarts gerichte positie voordat het kind 16 maanden oud is en 76cm lang.

De Driving Direction Control (DDC) voorkomt onjuist gebruik van de voorwaarts gerichte positie van de autostoel. De DDC voorkomt dat de autostoel voorwaarts gericht kan worden gebruikt voordat het kind 16 maanden oud is en 76cm lang.

Vermindert de krachten op de nek bij een frontale botsing (voorwaarts gerichte positie).

De Energy Reduction Technology van de Sirona S i-Size biedt verbeterde veiligheid voor het kind bij een frontale botsing in de voorwaarts gerichte positie. Het vermindert de krachten op de nek bij het kind bij een frontale botsing met ongeveer 20% in vergelijking met andere harnassystemen.

Verlengbaar aan de kant van de autodeur.

Het geintegreerde L.S.P.-systeem van de Sirona S i-Size biedt verbeterde veiligheid bij een botsing van de zijkant. Het vermindert de krachten bij een botsing van de zijkant in combinatie met de energie absorberende schaal met ongeveer 25%.

Installatie met 1 klik met ISOFIX in zowel de achterwaarts en voorwaarts gerichten positie maakt plaatsing makkelijk en garandeerd verhoogde veiligheid.

Sirona S i-Size is veilig geinstalleerd met het ISOFIX systeem van de auto en er is geen additionele bevestiging nodig. Een installatie indicator voorkomt onjuist gebruik.

Leeftijd: 0 - 4 Jaren
Montage: met Isofix
Rijrichting: Beide richtingen
Zekering met: 5 - Punt Gordel
Verdere links naar "Cybex Sirona S I-Size incl. Sensorsafe 2019"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Cybex Sirona S I-Size incl. Sensorsafe 2019"
Beoordeling schrijven
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Cybex

Cybex

Cybex bei kindermaXX steht für einzigartigem Design, unübertroffener Sicherheit und Qualität. Cybex ist nicht nur führend im Kindersicherheitsbereich, sondern wird auch als Lifestyle-und Modemarke gesehen. Cybex bei kindermaXX hat den preisgekrönten Sirona entwickelt. Cybex bietet Kindersitze, Babytragen und Kinderwagen an, die nicht nur sicher sind, sondern perfekt zum weltgewandten Lebensstil passen.

Cybex bei kindermaXX

 • Autokindersitze: Sirona, Solution, Pallas, Juno
 • Babyschalen: Aton, Cloud,
 • Hochstühle: Lemo
 • Kinderwagen: Mios, Priam, Balios, Agis, Iris, Eezy
 • Babytragen: Maira, Bayla Twist
 • Große Auswahl an Zubehör

Cybex die perfekte Kombination von urbanen Lebensstil und unübertroffener Sicherheit.