Actie in
Geldig tot:

BeSafe iZi Flex FIX i-Size autostoeltje

vanaf € 369,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Besafe Kleur

Selecteer een variant

  • 10010200-MetallicM-Std
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Veiligheid en flexibiliteit gecombineerd Hoogtebereik: 100 cm tot 150 cm Leeftijd ca.: 4... meer
"BeSafe iZi Flex FIX i-Size autostoeltje"

Veiligheid en flexibiliteit gecombineerd

  • Hoogtebereik: 100 cm tot 150 cm
  • Leeftijd ca.: 4 tot 12 jaar

BeSafe iZi Flex FIX i-Size verkrijgbaar bij kindermaXX: hoge rugverhogingszitjes voor kinderen van 100-150 cm hoog, een combinatie van uitstekende veiligheidsfuncties, hoog comfort en flexibele oplossingen voor eenvoudige aanpassingen en installatie, en ruimte voor maximaal drie personen op een rij.

ADAC BeSafe iZi Flex FIX

In de voorjaarseditie van de consumententest van 2018 bevestigde het Duitse testinstituut ADAC de prestaties van Besafe iZi Flex FIX i-Size door hem in alle geteste categorieën "goede" scores te geven. Het is de enige stoel in de test die een uitstekende zijdelingse botsingsscore van 1,2 wist te combineren met geweldige resultaten in "ruimte voor het kind" en "ruimtegebruik in de auto", waardoor het de ideale combinatie van veiligheid, comfort en flexibiliteit in de ruimte is.

Veiligheid

  • Voldoet aan de nieuwe UN R129-02 voorschriften.
  • Pad+ ontworpen voor extra kin- en borstbescherming
  • Vergrendelde positie voor ISOfix installatie
  • Bescherming tegen zijdelingse botsingen (SIP+)
  • Schouder- en heupgeleider voor de juiste houding

Comfort

  • Hoofdsteun ontworpen voor zijdelings zicht en slaapondersteuning
  • Hoogteaanpassing om met het kind mee te groeien
  • Pad+ verzacht de veiligheidsgordel voor extra comfort
  • Liggende functionaliteit
  • Geïntegreerde handgreep voor gemakkelijk dragen

Flexibiliteit in de ruimte

  • Slank - maar toch voldoende ruimte
  • Afneembare zijbumpers om tot 3 zitplaatsen op een rij mogelijk te maken

Veiligheid

De nieuwe BeSafe stoelverhoger heeft een innovatief modulair beschermingssysteem dat maximale veiligheid biedt en voldoet aan de hoogste eisen op de markt die door de nieuwe voorschriften UN R129-02 worden gesteld.

De BeSafe iZi Flex FIX i-Size heeft geen armleuningen om verkeerd gebruik te voorkomen - verkeerd geplaatste heupgordels kunnen leiden tot ernstig letsel in de buik.

Om het kind maximale veiligheid te bieden, is de BeSafe Flex FIX i-Size uitgerust met extra Side Impact Protection (SIP+) op de buitenste schaal van het zitje. Het autostoeltje is UN R129 goedgekeurd zonder extra SIP+ aan de deurzijde, maar onze ervaringen en tests hebben aangetoond dat extra SIP+ een betere bescherming biedt door de belasting van het kind bij een zijdelingse aanrijding aanzienlijk te verminderen. Ze moeten altijd worden gebruikt aan de deurzijde van het voertuig.

De opvouwbare heupgordelgeleider is geïnspireerd op de BeSafe zwangerschapsgordel. Deze geïntegreerde oplossing voorkomt onderdompeling, omdat het garandeert dat de heupgordel bij een aanrijding correct wordt geplaatst. Een fidlockmagneet maakt het sluiten zeer eenvoudig. De positie van de autogordel is nu nog eenvoudiger en nauwkeuriger met schoudergordelgeleiders.

Comfort
De hoogte van het kinderzitje is eenvoudig te verstellen van 100 tot 150 cm en kan aan beide zijden worden bediend als het kind zit. Het zitje heeft niet alleen een verstelbare functie, maar de rugleuning kan ook onafhankelijk van elkaar worden gedraaid om compatibel te zijn met verschillende autostoelen.

De V-vormige hoofdsteun ondersteunt het hoofd om te slapen, maar zorgt ook voor zijdelings zicht en kan worden gecombineerd met geïntegreerde hoofdsteunen in voertuigen.

Flexibiliteit in de ruimte
Plaats tot drie kinderen op één rij, door eenvoudigweg beide zijbumpers van de middelste stoel te verwijderen - meer ruimte - net zo veilig.

Technische informatie

  • i-Size stoelverhoger voor zithoogte van 100 cm - 135 cm
  • Specifieke stoelverhoger voor gestaltehoogte 135 cm - 150 cm
  • Hoogtebereik: 100 tot 150 cm
  • Leeftijd: ca. 4 tot 12 jaar
  • Gewicht autostoel: 7 kg
  • Afmetingen (cm): 42L x 52W x 64H (incl. SIP bumpers / laagste stand)
  • Breedte zonder SIP bumpers: 44 cm
  • Hoogte in hoogste stand: 82 cm

BeSafe ontwikkelt al meer dan 50 jaar autostoeltjes. Er is in de loop der tijd veel veranderd, maar onze focus is altijd dezelfde gebleven: de veiligheid van uw kind. Op dit punt zullen we nooit tevreden zijn, omdat we ernaar streven om altijd aan de veiligheidseisen te voldoen en deze te overtreffen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe innovaties om onze producten nog veiliger en gebruiksvriendelijker te maken.

Montage: met 3 puntsgordel, met Isofix
Rijrichting: Voorwaarts
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "BeSafe iZi Flex FIX i-Size autostoeltje"
10 nov. 2023

Komfortabler geht es nicht!

Höchster Komfort zu einem gerechtfertigtem Preis! Seitenteile des zusätzlichen Aufprallschutzes sind abnehmbar, und somit können auch drei Kindersitze in der Hinteren Reihe Platz finden! Wie gewohnt von BeSafe wächst der Autositz mit und das ganz einfach per Drehknopf an den Seiten. Sogar einen schrägere Sitzposition für längere fahrten gibt es. 100% Empfehlung!

31 jan. 2023

Schön, bequem und sicher!

Wir sind sehr zufrieden. Lieferung schnell und unkompliziert!
Artikel in der Farbe burgund sehr schön! Nicht zu auffallend, aber doch eine schöne Abwechslung zum tristen grau. Die Montage war kinderleicht!

Meine Tochter sitzt bislang sehr gerne in ihrem neuen Kindersitz. Er scheint wirklich bequem zu sein. Beim Einschlafen ist der Kopf nicht nach vorne gefallen, trotz Normalposition des Sitzes.

Können ihn wirklich weiterempfehlen!

30 jan. 2023

Super Kindersitz, ordentlich verarbeitet.

Super Kindersitz, ordentlich verarbeitet.

6 jan. 2023

Wir sind sehr zufrieden und unser Kind

Wir sind sehr zufrieden und unser Kind sitzt sehr bequem.

11 mei 2022

Die Verarbeitung ist gut und toll finde

Die Verarbeitung ist gut und toll finde ich auch die Führung des Gurtes an das Becken. Diese ist kinderleicht zu schließen, zu öffnen und hält dennoch super.
Montage ins Auto geht schnell.

31 dec. 2021

Von der Bestellung, über die schnelle Lieferung bis zum Produkt selber ist alles einwandfrei! Sehr geren wieder!

Von der Bestellung, über die schnelle Lieferung bis zum Produkt selber ist alles einwandfrei! Sehr geren wieder!

30 nov. 2021

Perfekt !

Danke alles SUPER !

5 mei 2021

Prima autostoel voor 3 kinderen op de achterbank.

Prima autostoeltje. Wij hebben er 3 gekocht, omdat onze kinderen erg dicht op elkaar zitten (3,5/2/0). De jongste 2 passen er nog niet in, maar we hebben nu wel 3 autostoeltjes die prima naast elkaar in onze Volvo V50 passen op de achterbank straks. Ze zijn wat lager dan de stoel hiervoor, dus uitzicht is iets minder, maar vind het erg prettig dat de kinderen veilig naast elkaar zitten straks. Ze kunnen zowel in de isofix als met de gordel vastgemaakt worden. Enige minpuntje is dat als de stoel in de isofix zit we (anders dan we gewend waren met een isofix baseplaat) hem wel een beetje heen en weer kunnen halen nog. Dat lijkt dan iets gammel.

12 apr. 2021

Super Sitz, mein kleiner liebt ihn. Schnelle

Super Sitz, mein kleiner liebt ihn. Schnelle und einfache Montage Dank isofix. Das Poster für den Gurt macht den Sitz und die Sicherheit perfekt.
Kann ich nur empfehlen.

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken