Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Britax Römer King II LS - Black Series 2020

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 229,00 * -0 € 229,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Britax Kleur

Selecteer een variant

  • 2000025255
Shop to Support
Meer over WTF
De innovatieve Britax KING II LS is voorzien van een unieke licht- en geluidsindicator die u... meer
"Britax Römer King II LS - Black Series 2020"

De innovatieve Britax KING II LS is voorzien van een unieke licht- en geluidsindicator die u helpt uw kind met de juiste spanning vast te zetten. Zo is het altijd veilig en comfortabel op de weg. En ons gepatenteerde gordelspansysteem voor een perfecte pasvorm in de auto en de geavanceerde zijdelingse en frontale impactbescherming maken het gemakkelijker dan ooit om uw kind onderweg te beschermen. Het is goed om te weten dat de KING II LS de testwinnaar was op de Stiftung Warentest (11/2015). Met het testresultaat "GUT" en een score van 2,3, was hij in staat om te zegevieren tegen de concurrentie in de categorie "9 kg tot 18 kg".

Kalmerende veiligheid
Met de KING II LS kunt u rustig wegrijden. Het heeft een innovatief verlichtingssysteem (LS) waarmee u niet alleen kunt zien, maar ook kunt horen of de riem de juiste spanning heeft. Let gewoon op het groene licht en het klikgeluid - en u weet dat uw kind veilig op de weg is. Zeer comfortabel.

Uitstekende compatibiliteit, eenvoudige installatie
Vrij flexibel, de KING II LS. Het is universeel goedgekeurd voor gebruik in elke auto met 3-puntsgordels en is bovendien eenvoudig te installeren. Met de opklapbare zitschaal kunt u de 3-puntsgordel eenvoudig in de juiste positie brengen. En zodra de veiligheidsgordel is bevestigd, wordt de gordel automatisch gespannen - zodat uw kind goed vastzit.

Producteigenschappen:

  • Eenvoudige installatie: Met gepatenteerd autogordelspansysteem voor de 3-puntsgordel van de auto
  • Met Isofix
  • Richting van de reis: Vooruit
  • Diepe, zacht gevoerde zijwanden
  • Speciaal schouderkussen voor minder voorwaartse beweging
  • 5-puntsgordelsysteem
  • Lichtdisplay (LS)
  • Meerdere verstelbare zitposities
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Britax Römer King II LS - Black Series 2020"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Britax Römer

Bij Britax Römer wordt ervoor gezorgd dat ouders en hun kinderen veilig op de weg zijn. Het bedrijf heeft zich hier volledig voor ingezet sinds het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw, toen het voor het eerst veiligheidsuitrustingen en -accessoires voor auto's produceerde. Sinds de ontwikkeling van het eerste autostoeltje van Britax Römer in 1966 is de veiligheid van kinderen de eerste prioriteit. Al meer dan 50 jaar worden er geen kosten en inspanningen gespaard om de kleintjes nog meer veiligheid te bieden. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Britax Römer autostoelen, kinderwagens en fietszitjes. 90% van de autostoelen en fietszitjes zijn "Made in Germany" of "Made in Britain".

Recent bekeken