Moll Champion Compact Express Bureau

€ 1.540,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Verzendkostenvrije levering!

Leveringstijd 20-40 Werkdagen

3% korting op vooruitbetaling

Moll Kleur

Selectie terugzetten
  • 734914
De moll Champion Compact Express is het resultaat van de voortdurende verdere ontwikkeling van...meer
Productinformatie "Moll Champion Compact Express Bureau"

De moll Champion Compact Express is het resultaat van de voortdurende verdere ontwikkeling van bewezen technologieën. Met de traploze Express hoogteverstelling is de designbalie de ideale begeleider van de basisschool tot de volwassenheid - zowel zittend als staand. moll combineert exclusieve materialen met functionaliteit en creëert perfect gevormde en minimalistische designmeubels.

Het verlangen naar verandering kan de beste drijfveer zijn om iets nieuws te creëren. moll begrijpt beter dan bijna elke andere fabrikant dat kindermeubilair individueel groeit en zich moet aanpassen aan veranderende eisen. Want in de loop van het opgroeien veranderen de eisen en ruimtecondities in de kinderkamer voortdurend.  Het is de logische verdere ontwikkeling van de moll Champion met de volledige stand-sit functionaliteit, waardoor de hoogte van de design desk binnen enkele seconden kan worden aangepast. Dit maakt een ergonomische en gezonde houding mogelijk, zowel bij het staan als bij het zitten. De moll Champion Compact Express is de perfecte metgezel - van kindertijd tot volwassenheid.

Voor elke woonkamer, voor elke leeftijd, voor elke leeftijd
In de loop van een mensenleven veranderen de eisen die aan een bureau worden gesteld meerdere keren. De moll Champion Compact Express beheerst deze ontwikkeling zonder problemen. Als er weinig ruimte beschikbaar is in de kleine kinderkamer, is de bodemplaat van 90 cm groot genoeg om het huishouden te verzorgen. Op de middelbare school is vaak extra ruimte nodig. Dit wordt bereikt door toevoeging van de Side-Top, een tafelverlenging die het tafelblad vergroot. Hierdoor kan het tafelblad worden verlengd tot een totaal van 1,70 meter. Als er minder ruimte beschikbaar is in je eerste appartement na schooltijd tijdens je studie en carrière, kan de tafel in een mum van tijd weer worden opgebouwd tot zijn oorspronkelijke grootte. Het optionele Flex-dek maakt het ook mogelijk om een rekbevestiging aan de designbalie te bevestigen. Voor maximale individualiteit zijn de bij de levering inbegrepen gratis kleurstrips of de gekleurde zijwanden van het bureau inbegrepen. De moll Champion Compact Express is klaar voor elke verandering.

Ergonomisch werken in staand of zittende positie dankzij de uitdrukkelijke hoogteverstelling.

Vaste zitting doet ons geen goed. Gewrichten hebben er last van en onze spieren kunnen kramp krijgen. Vermoeidheid en hoofdpijn kunnen het gevolg zijn. Vooral in tienerjaren neemt de tijd aan het bureau dramatisch toe. De Express hoogteverstelling van de moll Champion Compact Express heeft een groot verstelbereik en kan worden ingesteld van 69cm tot 114cm. Hierdoor kan het bureau met slechts één enkele beweging handmatig op de juiste werkhoogte worden ingesteld. moll vertrouwt op de zelf ontwikkelde en gepatenteerde technologie, die geen elektriciteit of kabels nodig heeft. Het bijzondere: de veerkracht van de tafel is instelbaar volgens de tafelbelasting. Dit betekent dat de tafel in enkele seconden zonder enige moeite tot stahoogte kan worden gebracht, zelfs in beladen toestand.

Let op: De laagste zithoogteverstelling vereist een minimale afmeting van 155 cm.

Optioneel kan de hoogte-adapter worden gebruikt om het verstelbereik met 10 cm te vergroten, zodat de tafel van 79 cm tot 124 cm kan worden versteld.

Inklapbaar tafelblad
Net zo belangrijk als de juiste tafelhoogte is de helling van het werkblad. We houden een boek intuïtief automatisch in een hoek om een parallellisme te creëren voor onze ogen. De moll Champion Compact Express bevordert een gezonde en rechtopstaande houding. Ook het kantelbare tafelblad draagt hiertoe bij. Het gehele tafelblad kan tot 20° worden gekanteld en met behulp van een kabeltrektechniek weer worden neergelaten. Een magnetisch antislipapparaat van hoogwaardig aluminium wordt meegeleverd om ervoor te zorgen dat het tafelblad ook bij het kantelen op zijn plaats blijft. Het anti-slip apparaat kan ook gebruikt worden als liniaal met een cm meeteenheid.

QI-lader
Met de QI-Charger moll maakt het draadloos opladen van smartphones direct aan het bureau mogelijk. De QI-lader kan eenvoudig in het tafelblad worden geïntegreerd. Het wordt in het voorgeïnstalleerde apparaat in het tafelblad gemonteerd en op het lichtnet aangesloten. Zodra een apparaat op de lader ligt, zendt het de stroom door het tafelblad en het apparaat.

De Champion Compact Express is in lijn met de laatste technologische trends en kan worden opgewaardeerd met de optionele QI lader. Wanneer deze lader in het bureaublad is geïntegreerd, maakt hij het mogelijk om smartphones en smart horloges draadloos op te laden, zodat uw favoriete apparaat altijd binnen handbereik is.

Afmetingen en gewicht

  • breedte 90 cm
  • diepte 72 cm
  • hoogte 69-114 cm
  • 49 kg

Gemonteerd geleverd met voetstuk.

Levering zonder zijstuk en accessories

Verdere links naar "Moll Champion Compact Express Bureau"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Moll Champion Compact Express Bureau"
Beoordeling schrijven
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Moll

Der Schreibtisch von Moll bei kindermaXX – ein Gütesiegel für hochwertige, langlebige Möbel. Und seit vielen Generationen ein Begriff für den mitwachsenden Kinderschreibtisch. Bei Moll ist Made in Germany nicht nur eine leere Floskel, sondern eine gelebte Haltung. Durch das ansprechende Design und die hochwertige Fertigung in Deutschland sind unsere Produkte deshalb besonders langlebig. Ein Schreibtisch von Moll bei kindermaXX ist individuell und einzigartig. Alle Möbel von Moll sind flexibel und können jederzeit an die aktuellen Trends und Geschmaksvorlieben, angepasst werden. Ein Möbelstück von Moll ist zeitlos einsetzbar. Und nicht zu vergessen, wie wichtig das ergonomische sitzen an einem Schreibtisch ist. Das Geheimnis um die negativen Folgen eines falschen Sitzens zu minimieren ist das bewegte Sitzen. moll Produkte sind von führenden Gesund­heits­­organisationen geprüft und abgenommen. Moll bei kindermaXX achtet auch natürlich darauf, dass die Natur unserem Nachwuchs erhalten bleibt. Darum werden bei Moll nur umweltschonende Materialien eingesetzt. Qualität und Design sind Garanten unserer Nachhaltigkeit. Qualität liegt oftmals im Detail, deshalb bekommen Sie auf dieProdukte von Moll 5 Jahre Qualitäts – und Nach­kauf­garantie. Somit ist eine lang­jährige Sorgen­freiheit garantiert.

Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
TIP!
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Joie Versatrax Joie Versatrax
vanaf € 324,94 * € 339,95 *
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
GB Vaya I-Size B-Ware GB Vaya I-Size B-Ware
€ 372,50 * € 449,95 *
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Mit Produktvideo
Hauck Sit N Relax 3in1 Hauck Sit N Relax 3in1
€ 179,99 * € 199,99 *
Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis kindermaXX nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

Ontvang nu uw voucher voor 5€**.