Moll QI-Lader

€ 140,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Verzendkostenvrije levering!

Leveringstijd 20-40 Werkdagen

3% korting op vooruitbetaling

  • 988050
Tot ziens kabel, hallo inductie. Ontwikkelaarsgeest en ingenieurskunst - moll staat hiervoor...meer
Productinformatie "Moll QI-Lader"

Tot ziens kabel, hallo inductie.

Ontwikkelaarsgeest en ingenieurskunst - moll staat hiervoor sinds de uitvinding van het in hoogte verstelbare kinderbureau in 1974. Sindsdien heeft moll steeds weer nieuwe innovatieve ideeën op de markt gebracht.

De nieuwste coup werd bereikt door de eigen ontwikkelingsafdeling met de QI lader voor de modellen moll T7, moll T5 en moll Champion.

Het dagelijks leven in het digitale tijdperk wordt bepaald door een reeks slimme helpers - zowel in het beroeps- als privéleven. Ze ontwikkelen hun vaardigheden echter pas als ze opgeladen zijn en al te vaak is de volgende stroomtoevoer uit het zicht of kan alleen worden bereikt via meterslange kabels. Dit probleem op een elegante manier oplossen is het verklaarde doel van de moll door de QI-Charger in het tafelblad te integreren. Voorbij zijn de dagen dat verschillende apparaten hun eigen kabels nodig hadden om op te laden. Geen geklungel meer met de kabel. De optionele QI lader maakt het mogelijk om "onzichtbaar" draadloos op te laden door inductie van elektronische apparaten.

De QI-Charger kan eenvoudig in het tafelblad worden geïntegreerd. Het wordt gemonteerd in het voorgeïnstalleerde apparaat in het tafelblad en aangesloten op het lichtnet. Zodra een apparaat op de lader ligt, stuurt het de stroom door het tafelblad en begint het apparaat te laden. Om de smartphone draadloos op te laden, moet deze direct op het laadstation liggen. De reden hiervoor is dat de spoelen in de smartphone en in de lader direct op elkaar moeten liggen. Dit werkt echter alleen als de smartphone dicht genoeg bij de oplader zit. De lader en smartphone mogen niet meer dan drie millimeter uit elkaar liggen. Zodra het apparaat is opgeladen, schakelen de zender en ontvanger over naar de standby-modus. Dit resulteert in het grote voordeel dat het QI laadstation alleen geactiveerde energie uitzendt wanneer er een compatibel apparaat op het laadstation is dat energie nodig heeft.

Ondertussen ondersteunen steeds meer mobiele telefoons de QI-standaard voor draadloos opladen. De lijst van de huidige QI-geschikte mobiele telefoons vindt u hier.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Moll QI-Lader"
Beoordeling schrijven
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Moll

Der Schreibtisch von Moll bei kindermaXX – ein Gütesiegel für hochwertige, langlebige Möbel. Und seit vielen Generationen ein Begriff für den mitwachsenden Kinderschreibtisch. Bei Moll ist Made in Germany nicht nur eine leere Floskel, sondern eine gelebte Haltung. Durch das ansprechende Design und die hochwertige Fertigung in Deutschland sind unsere Produkte deshalb besonders langlebig. Ein Schreibtisch von Moll bei kindermaXX ist individuell und einzigartig. Alle Möbel von Moll sind flexibel und können jederzeit an die aktuellen Trends und Geschmaksvorlieben, angepasst werden. Ein Möbelstück von Moll ist zeitlos einsetzbar. Und nicht zu vergessen, wie wichtig das ergonomische sitzen an einem Schreibtisch ist. Das Geheimnis um die negativen Folgen eines falschen Sitzens zu minimieren ist das bewegte Sitzen. moll Produkte sind von führenden Gesund­heits­­organisationen geprüft und abgenommen. Moll bei kindermaXX achtet auch natürlich darauf, dass die Natur unserem Nachwuchs erhalten bleibt. Darum werden bei Moll nur umweltschonende Materialien eingesetzt. Qualität und Design sind Garanten unserer Nachhaltigkeit. Qualität liegt oftmals im Detail, deshalb bekommen Sie auf dieProdukte von Moll 5 Jahre Qualitäts – und Nach­kauf­garantie. Somit ist eine lang­jährige Sorgen­freiheit garantiert.

Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis kindermaXX nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

Ontvang nu uw voucher voor 5€**.