Actie in
Geldig tot:

Moll Utensilo beside

€ 50,15 * -18 € 61,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Moll Kleur

Selecteer een variant

  • 1002427-700
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
De moll Utensilo hiernaast helpt om te voorkomen dat kleine voorwerpen en pennen op het bureau... meer
"Moll Utensilo beside"

De moll Utensilo hiernaast helpt om te voorkomen dat kleine voorwerpen en pennen op het bureau blijven staan. De organisator is eenvoudigweg aan de linker- of rechterkant van de tafel vastgehaakt. De zeven trendy stofkleuren brengen ook kleur in het spel en geven het bureau extra pit.

Het opbergen van kleine voorwerpen en schrijfgerei is vaak moeilijker dan je denkt. Want terwijl boeken en mappen vaak een vaste plaats hebben, liggen pennen vaak alleen op het bureau. Maar laten we eerlijk zijn, we vinden het moeilijker om voorzichtig te leren als alles in de buurt ligt en geen vaste plaats heeft. Remedy creëert hier de orderhulp moll Utensilo naast.

De Utensilo wordt met behulp van de gepatenteerde haken eenvoudig aan de rechter- of linkerkant van de tafel gehangen. De verschillende onderverdelingen maken het mogelijk om een grote verscheidenheid aan objecten te deponeren. De haken passen op alle gangbare kleine tafelmodellen. Verkrijgbaar in zeven trendy en frisse kleuren, de Utensilo hiernaast is gemaakt van duurzaam polyester.

Moll - Kwaliteit made in Germany

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Moll Utensilo beside"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken