Actie in
Geldig tot:

Easywalker Charley wandelwagen

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
vanaf € 506,50 * -8 € 549,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Easywalker Kleur

Selecteer een variant

  • ECH20001
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
Easywalker Charley wandelwagen - de perfecte metgezel voor het leven in de stad Het nieuwe... meer
"Easywalker Charley wandelwagen"

Easywalker Charley wandelwagen - de perfecte metgezel voor het leven in de stad

Het nieuwe model van de Easywalker Charley wordt uitgerust met zwarte banden. Zo ziet de Charley kinderwagen er nog mooier en chiquer uit!

Technische kenmerken Easywalker Charley kinderwagen

  • Gewicht frame incl. sportstoel: 8 kg
  • Maximaal draagvermogen: 22 kg
  • Maximaal draagvermogen met hoogteverstelling: 15kg (Hoogte-adapter wordt apart verkocht)

Leveringsomvang van de Easywalker Charley wandelwagen

  • Frame
  • Ziteenheid met zonnekap en veiligheidsbeugel

Hij is niet alleen klein en compact, maar met zijn gewicht van slechts 8 kg is hij ook de lichtste kinderwagen in het compacte segment.

Met een paar handbewegingen kan deze schoonheid worden opgevouwen tot een klein, compact en vooral zelfstaand pakketje.

De zitting is eenvoudig te verwijderen en met behulp van adapters kunt u een reiswieg of de meest gangbare baby-autozitjes op het frame bevestigen en de Charley handig gebruiken als combikinderwagen of reissysteem. (Baby-autozitje, reiswieg en adapters zijn niet inbegrepen in de levering).

Het heeft ook een volledig vlakke ligpositie, een grote boodschappenmand voor uw aankopen en vele andere geweldige functies

Eigenschappen Easywalker Charley wandelwagen

  • Omkeerbaar zitje - Het zachte gewatteerde zitje is eenvoudig omkeerbaar zodat je kindje naar jou of de wereld voor hem of haar kan kijken. Het heeft vier ligposities waarin het kind kan zitten of ontspannen.
  • Zonnekap - De zonnekap is in hoogte verstelbaar zodat ook oudere kinderen comfortabel kunnen zitten.
  • Lichtgewicht - De Easywalker Charley is gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht aluminium en weegt slechts 8 kg, inclusief zitje, kap, veiligheidsbeugel en mand, waardoor hij gemakkelijk te dragen en op te bergen is.
  • Sturen met één hand - Easywalker Charley is robuust en biedt een soepele rit dankzij de met schuim gevulde banden (10 inch achterwielen), zodat u hem met één hand kunt sturen en gemakkelijk kunt draaien, zelfs in krappe ruimtes.
  • Soepel rijden - Met wiellagers en vierwielophanging biedt de kinderwagen een soepele rit, zelfs op oneffen terrein. De draaibare voorwielen kunnen desgewenst worden vergrendeld.
  • Veel opbergmogelijkheden - Easywalker Charley heeft een grote boodschappenmand onder de kinderwagen die je boodschappen tot 5 kg kan vasthouden. De handgrepen hebben haken om luiertassen op te hangen of boodschappentassen om alles wat je nodig hebt mee te nemen.
  • Zachte en functionele stoffen - Alle gebruikte stoffen zijn zacht, waterafstotend en gemakkelijk te reinigen voor het geval de kleintjes iets morsen. Luxueuze tweekleurige kleuren verfijnen de look en het ontwerp.
  • Veiligheid verzekerd - Een 5-puntsgordel met zachte gordelkussens zorgt ervoor dat het kind veilig wordt vastgemaakt. De gemakkelijk te gebruiken en afneembare bumper biedt extra steun waaraan de kleine vingertjes zich kunnen vastklampen.
  • Compatibiliteit van het autostoeltje - De meeste autostoeltjes kunnen met één klik aan het frame worden bevestigd met behulp van adapters, dus als het kind in de auto slaapt, is het niet nodig om het op te tillen en in de kinderwagen te plaatsen.
  • Ruimtebesparend opbergen - De Easywalker Charley kan zelfs compact worden opgevouwen met het zitje en past in de kofferbak van de kleinste auto's, onder de trap of in kasten.
  • Kwaliteit verzekerd - Easywalker Charley is getest volgens strenge Europese normen (EN1888) en is geclassificeerd als brand- en chemicaliënveilig, zodat u verzekerd bent van gemoedsrust.

Easywalker levenslange garantie:

Wat betekent dit?

  • Geldig voor de eerste eigenaar (niet overdraagbaar). Alleen na registratie binnen 6 maanden, voor alle Easywalker kinderwagens en buggy's.
  • De levenslange garantie geldt alleen voor kopers die Easywalker-producten kopen voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat het gebruik van de producten voor commerciële doeleinden (wederverkoop, verhuur of leasing) niet door deze garantie wordt gedekt.

Registreer hier jouw Easywalker kinderwagen

Leeftijd: 6 maanden - ca. 4 jaar
Ondergrond: Stad
Voorwiel type: Draaiwiel
Rijrichting: Beide richtingen
Wieltype: Foambanden
Aantal wielen: 4 - Wielen
Duwbeugel: Uitschuifbaar
Ziteenheid: Ergonomisch
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Easywalker Charley wandelwagen"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken