Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

iCandy Peach bevestigingsklem voor parasol en bekerhouder

iCandy Peach Befestigungsklemme für Sonnenschirm/ Getränkehalter
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 5,75 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • IC373
Shop to Support
Meer over WTF
Deze iCandy Peach klem is nodig als u uw iCandy parasol of iCandy bekerhouder op het frame... meer
"iCandy Peach bevestigingsklem voor parasol en bekerhouder"

Deze iCandy Peach klem is nodig als u uw iCandy parasol of iCandy bekerhouder op het frame van een iCandy Peach kinderwagen wilt monteren. Eenvoudig en snel te installeren.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "iCandy Peach bevestigingsklem voor parasol en bekerhouder"
15 nov. 2020

???? Wir benutzen es manchmal für den

????
Wir benutzen es manchmal für den Sonnenschirm und manchmal für Getränkehalter.

21 okt. 2020

Sehr gut. Ich bin zufrieden.

Sehr gut. Ich bin zufrieden.

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
iCandy

Het iCandy-recept voor innovatie: Brits vakmanschap en geen grenzen. Een van de belangrijkste verschillen met een iCandy-product is het gebruik van luchtvaarttechnologie. Het materiaal heeft het technische en luxe niveau van een vliegtuig, niet van een kinderwagen. De resultaten zijn zichtbaar en voelbaar in de moeiteloze prestaties.

De soepelheid van bewegingen en hantering vanaf de eerste aanraking zijn het resultaat van meesterlijke constructie. We hebben de rit naadloos, veilig en heerlijk comfortabel voor de baby gemaakt. De ervaring zal puur genieten voor u zijn. Net zo belangrijk als het design, is de uitstraling van luxe, moderniteit en stijl.

De iCandy-kinderwagens worden in het VK ontworpen om absolute perfectie en ongeëvenaarde stijl te verkrijgen. Wanneer u voor een iCandy kiest, koopt u niet zomaar een kinderwagen. U krijgt gegarandeerd optimale kwaliteit, veiligheid en functionaliteit voor uw kind en uw gezin. Het heeft vele jaren van geavanceerde ontwikkeling en grondige testen gekost om ons te brengen waar we nu zijn.

Het is vanzelfsprekend dat een geweldig design niets waard is zonder kwaliteit. De constructie van onze kinderwagens heeft meer gemeen met luchtvaartontwerp dan met dat van een traditionele kinderwagen. Onze sterke, lichtgewicht aluminium frames met iconische styling onderscheiden ons van onze concurrenten. Ons rigoreuze testprogramma garandeert dat elke component is gebouwd om heel lang mee te gaan. Het is deze aandacht voor details die van iCandy-kinderwagens de veiligste en meest comfortabele kinderwagens ter wereld maken. U kunt er gerust op zijn dat u uw kind de beste start in zijn of haar leven geeft.

Recent bekeken