Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Mountain Buggy Duet Adapter Maxi Cosi/ Cybex für 1 Autositz

Mountain Buggy Duet Adapter Maxi Cosi/ Cybex für 1 Autositz
€ 53,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Maandag, 23.05.2022
  • MB1-Clip28
Shop to Support
Meer over WTF
This car seat adaptor will allow you to attach the following car seats to your duet double... meer
Productinformatie "Mountain Buggy Duet Adapter Maxi Cosi/ Cybex für 1 Autositz"

This car seat adaptor will allow you to attach the following car seats to your duet double stroller (including pre 2014, 2014+ and 2017+.)

  •     Mountain Buggy protect
  •     phil&teds alpha
  •     Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi Cosi AP, Maxicosi Pebble
  •     Cybex Aton
  •     Nuna Pipa

Ready to roll from car to buggy! Convert your duet stroller (fits all model, including pre 2014, 2014+ and 2017+) into a travel system.

*clip 28 is intended to be used to convert your duet into a travel system holding only one car seat, it comes with an alternate sunhood for use on the left hand side seat of the buggy whilst the carseat sits on the right.

**to convert your duet into a double travel system holding two car seats at one time, please use  clip 31 (Article: MB1-Clip31)

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Mountain Buggy Duet Adapter Maxi Cosi/ Cybex für 1 Autositz"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Mountain Buggy

Geboren aan de rand van de aarde, is Mountain Buggy ontwikkeld vanuit het eenvoudige en nederige begin van een golfkar en een autostoeltje, en de behoefte van een vader om een buggy te maken met alle terrein behendigheid, zodat hij kan genieten van het buitenleven met zijn baby.

Na 25 jaar is dat nog steeds een inspirerend beeld. De innovatie in de achtertuin, geboren uit de behoefte; ouder en kind, die het doen. Op dat moment werd de leiding en de basis van Mountain Buggy's legendarische all terrain platform gesmeed.

Dit jaar vieren we meer dan 25 jaar Mountain Buggy's ontwerpen van innovatieve en bekroonde producten, waardoor gezinnen onbeperkt kunnen leven.

Hoewel het ontwerp en de technologie van het bekroonde platform van het merk zich in de afgelopen kwart eeuw heeft ontwikkeld, zegt chief executive, Campbell Gower, dat de avontuurlijke geest van het merk, de waarden van innovatie en klantverbinding en de kracht van het zijn van de underdog ook vandaag de dag nog hetzelfde zijn.

Recent bekeken