Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Moon Luiertas Fashion 2020

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 55,34 * -35 € 84,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Moon Kleur

Selecteer een variant

  • 68010042-203
Shop to Support
Meer over WTF
De ruime Moon luiertas geeft u voldoende ruimte voor al het keukengerei dat u en uw baby... meer
"Moon Luiertas Fashion 2020"

De ruime Moon luiertas geeft u voldoende ruimte voor al het keukengerei dat u en uw baby onderweg nodig hebben. Passend bij de kleur van uw Moon kinderwagen.

De Moon luiertas overtuigt niet alleen door zijn chique en moderne design, maar ook door zijn geoptimaliseerde indeling, ruime binnenvakken met veel opbergruimte en een extra isolerend vak.

Een praktische portemonnee, een aankleedkussen en een thermische flessentas zijn inbegrepen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Moon Luiertas Fashion 2020"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Moon

Achter de naam "Moon" gaat een veelheid aan grote kinderwagenmodellen schuil.  De Moon kinderwagens van kindermaXX overtuigen al generaties lang met hun succesvolle prijs-kwaliteitverhouding - en zeker ook u bij de aankoop van uw eigen model. De basis van elk Moon kinderwagenmodel is het voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.  U kunt vertrouwen op een Moon kinderwagen van kindermaXX. Moon combineert functionaliteit en een mooi uiterlijk in één. Van buggy's tot duo wagens, van 3 in 1 kinderwagens tot de juiste accessoires voor elke behoefte: Moon is een geoptimaliseerde allround aanbieder die kinderen in alle opzichten weet te overtuigen. De Moon kinderwagens van kindermaXX zijn uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem en overtuigen ook door hun uitstekende remsysteem. De kwaliteit van de kinderwagens zal u zo overtuigen dat u zeker bij het betrouwbare merk Moon blijft.

Recent bekeken