Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Emmaljunga regenhoes 2022

Emmaljunga regenhoes 2022
€ 59,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 16.08.2022

Emmaljunga Kleur

Selecteer een variant

  • 81252
Shop to Support
Meer over WTF
Emmaljunga regenhoes - optimale bescherming tegen regen en sneeuw Hou je baby droog als het... meer
"Emmaljunga regenhoes 2022"

Emmaljunga regenhoes - optimale bescherming tegen regen en sneeuw

Hou je baby droog als het gaat regenen. De Emmaljunga regenhoes beschermt jouw kindje tegen nat worden en is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Eenmaal bevestigd, maakt de ritssluiting het gemakkelijk om je kind in de kinderwagen te leggen, eruit te halen en te verzorgen. Strategisch geplaatste reflectoren garanderen een goede zichtbaarheid van de kinderwagen, zelfs in het donker.

De Emmaljunga regenhoes is verkrijgbaar in 2 maten - small en large.

Emmaljunga regenhoes small is compatibel met

  • NXT reiswieg (ongeacht modeljaar)
  • NXT ERGO zitunit (ongeacht modeljaar)
  • Stads reiswieg van de oudere modellen
  • Kleinere zitgroep van de oudere modellen (Viking, Duo Viking,...)

Emmaljunga regenhoes large is compatibel met

  • NXT reiswieg (ongeacht modeljaar)
  • NXT FLAT zitunit (ongeacht modeljaar)
  • Ruime reiswieg van de oudere modellen
  • Grote zitunit van de oudere modellen (Duo Combi, Super Nitro,...)
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Emmaljunga regenhoes 2022"
2 mrt. 2022

Passt prima.

Passt prima.

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Emmaljunga

Emmaljunga - Handgemaakt in Zweden sinds 1925

Al meer dan 90 jaar zetten wij ons in voor kwaliteit en veiligheid en worden door vele gezinnen over de hele wereld gewaardeerd. Vandaag de dag is Emmaljunga de oudste actieve kinderwagenfabriek ter wereld. Emmaljunga 1925 - de Zuid-Zweedse stad Emmaljunga waar het allemaal begon.

Een Emmaljunga kinderwagen is ontworpen om jarenlang te worden gebruikt en geeft u veel plezier.

Kwaliteitsstoffen

Onze stoffen moeten bestand zijn tegen een koude winter, hete zomer en een regenachtige herfst en natuurlijk vuile kinderlaarzen en plakkerige vingers! Als fabrikant van hoogwaardige producten in Scandinavië sinds 1925 hebben we een lange ervaring in het omgaan met barre klimaten en hebben we daarom onze eigen stoffen ontwikkeld om deze omstandigheden te weerstaan. Onze stoffen zijn niet alleen vuil- en waterafstotend, maar beschermen ook tegen zon, wind en kou.

REACH

Al onze materialen worden voortdurend getest door geaccrediteerde laboratoria om te voldoen aan de regelgeving (REACH) met betrekking tot de chemische inhoud en om de veiligheid voor u en uw kind te waarborgen.

UV-bescherming 50+

De stoffen voldoen aan een UPF (Ultraviolet Protection Factor) van 50+, wat betekent dat uw kind een zeer hoge mate van bescherming tegen de zon krijgt.

Tests en controles

Emmaljunga voert veiligheidstesten uit op alle kinderwagenmodellen volgens EN 1888:2018 en EN1466:2014. Emmaljunga heeft ook een eigen testfaciliteit voor het testen van de duurzaamheid van de gebruikte materialen onder laboratoriumomstandigheden, zodat uw kinderwagen de best mogelijke omstandigheden heeft voor langdurig gebruik. Alle kinderwagens worden gedurende het hele productieproces op kwaliteit getest, zodat zowel de kwaliteit als de veiligheid van de kinderwagens aan de hoge eisen voldoen tijdens de productie in onze Zweedse fabriek.

Groene fabriek

Wij zijn ervan overtuigd dat productiviteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, dat het mogelijk is om milieuvriendelijke kinderwagens te produceren met kwaliteit en veiligheid van wereldklasse. Alles wat we doen is doordrongen van het doel om een groene fabriek te worden. Om dit doel te bereiken, moeten we één stap tegelijk zetten. Het volgende doel is dat ten minste 50% van een kinderwagen wordt gemaakt van gerecycled materiaal.

Recent bekeken