Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Koelstra regenhoes voor reiswieg Banana

Koelstra regenhoes voor reiswieg Banana
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 10,50 * -30 € 14,99 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 292502401
Shop to Support
Meer over WTF
Kan tegen elke bui Deze transparante regenhoes is tegelijkertijd een windstopper. Op maat... meer
"Koelstra regenhoes voor reiswieg Banana"

Kan tegen elke bui Deze transparante regenhoes is tegelijkertijd een windstopper. Op maat gemaakt voor de Reiswieg Banana. De regenhoes wordt standaard geleverd in een opbergtas.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Koelstra regenhoes voor reiswieg Banana"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Koelstra

Koelstra is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland. Al sinds de oprichting in 1934 bouwt het Nederlandse merk Koelstra aan duurzame producten voor ouders en kinderen. De Koelstra kinderwagens met chromen spatborden en spaakwielen zijn voor velen herkenbaar.

Sinds de oprichting van Koelstra is er veel veranderd, maar de basis “The Original” is nog altijd hetzelfde. Koelstra staat voor kwaliteit, veiligheid, eenvoud en gebruiksgemak. Continue blijven de ontwerpers zoeken naar manieren waarop iets sneller, beter en slimmer kan. Bij Koelstra worden de producten constant doorontwikkeld om het jou en je kleintje zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast worden de Koelstra producten vaak meerdere jaren gebruikt. Voor ons dus extra belangrijk dat het product veilig en kwalitatief sterk moet zijn. De Koelstra producten zijn stevig, veilig, stabiel en voldoen aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Op een Koelstra kun je vertrouwen!

Sinds september 2015 is het inmiddels 80 jaar oude familiebedrijf Koelstra een zusteronderneming geworden van Atelier 49 Nederland BV. Sinds 1967 is dit familiebedrijf succesvol in het ontwerpen en produceren van babyverzorgingsproducten en exporteert haar merken bébé-jou en LUMA babycare al wereldwijd. Bij Atelier49 wordt “4 generaties ervaring” gecombineerd met de technieken en trends van nu. Daarnaast staat kwaliteit en veiligheid bij al haar merken voorop!

Recent bekeken