Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

iCandy Peach 2e reiswieg bekleding (reiswieg bekleding + veiligheidsbeugel)

iCandy Peach 2te Babywanne (Babywannebezug + Sicherheitsbügel)
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 160,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Icandy

Selecteer een variant

  • IC2243
Shop to Support
Meer over WTF
Met de iCandy Peach tweede reiswieg bekleding van kindermaXX krijgt u de stoffen die u nodig... meer
"iCandy Peach 2e reiswieg bekleding (reiswieg bekleding + veiligheidsbeugel)"

Met de iCandy Peach tweede reiswieg bekleding van kindermaXX krijgt u de stoffen die u nodig heeft voor uw tweede reiswieg als u uw iCandy Peach kinderwagen wilt omtoveren in een tweelingwagen.

Let op: Om de tweede reiswieg te bevestigen heb je ook de apart verkrijgbare iCandy Converter Base nodig.

Omvang van de levering:

  • iCandy Peach reiswieg bekleding iCandy Peach
  • iCandy Peach veiligheidsbeugel
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "iCandy Peach 2e reiswieg bekleding (reiswieg bekleding + veiligheidsbeugel)"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
iCandy

Het iCandy-recept voor innovatie: Brits vakmanschap en geen grenzen. Een van de belangrijkste verschillen met een iCandy-product is het gebruik van luchtvaarttechnologie. Het materiaal heeft het technische en luxe niveau van een vliegtuig, niet van een kinderwagen. De resultaten zijn zichtbaar en voelbaar in de moeiteloze prestaties.

De soepelheid van bewegingen en hantering vanaf de eerste aanraking zijn het resultaat van meesterlijke constructie. We hebben de rit naadloos, veilig en heerlijk comfortabel voor de baby gemaakt. De ervaring zal puur genieten voor u zijn. Net zo belangrijk als het design, is de uitstraling van luxe, moderniteit en stijl.

De iCandy-kinderwagens worden in het VK ontworpen om absolute perfectie en ongeëvenaarde stijl te verkrijgen. Wanneer u voor een iCandy kiest, koopt u niet zomaar een kinderwagen. U krijgt gegarandeerd optimale kwaliteit, veiligheid en functionaliteit voor uw kind en uw gezin. Het heeft vele jaren van geavanceerde ontwikkeling en grondige testen gekost om ons te brengen waar we nu zijn.

Het is vanzelfsprekend dat een geweldig design niets waard is zonder kwaliteit. De constructie van onze kinderwagens heeft meer gemeen met luchtvaartontwerp dan met dat van een traditionele kinderwagen. Onze sterke, lichtgewicht aluminium frames met iconische styling onderscheiden ons van onze concurrenten. Ons rigoreuze testprogramma garandeert dat elke component is gebouwd om heel lang mee te gaan. Het is deze aandacht voor details die van iCandy-kinderwagens de veiligste en meest comfortabele kinderwagens ter wereld maken. U kunt er gerust op zijn dat u uw kind de beste start in zijn of haar leven geeft.

Recent bekeken