Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Quinny Hubb From Birth Cocoon

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 76,00 * -5 € 79,90 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Quinny Farbe

Selecteer een variant

  • 1823102000
Shop to Support
Meer over WTF
De Quinny Hubb From Birth Cocoon op de kindermaxx kan, zoals de naam al aangeeft, gebruikt... meer
"Quinny Hubb From Birth Cocoon"

De Quinny Hubb From Birth Cocoon op de kindermaxx kan, zoals de naam al aangeeft, gebruikt worden vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6 maanden. Het houdt de baby veilig en knuffelig warm. In combinatie met een tweede zitmeubel vormt het een geweldige sibling carriage voor baby en peuter op de Hubb. Heel dicht bij elkaar en heel dicht bij u.

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Quinny Hubb From Birth Cocoon"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Quinny

Quinny kinderwagens en buggy's

In de stad zijn Quinny producten op hun best. Dit is ook jouw omgeving, hier voel jij je helemaal thuis. De straten, de mensen, de dynamiek, daar krijg je energie van. Logisch dus, dat je ervoor kiest om je kinderen hier te laten opgroeien. Het is een leven vol obstakels, verrassende wendingen en buitenkansen. Maar wat de stad ook voor je in petto heeft, je bent er klaar voor. Want jij past je snel aan je omgeving aan en zet die omgeving net zo makkelijk naar je hand.

Herkenbaar? Dan zul je ontdekken dat de producten van Quinny ontwikkeld zijn voor jou. Quinny wil écht iets bijdragen aan je leven in de stad en de kleine uitdagingen die je als ouder elke dag weer moet overwinnen. Quinny maakt slimme oplossingen voor ouders in beweging. Zodat je altijd je eigen weg kunt blijven gaan, ook als je dat niet meer alleen doet, maar samen. Walk your way!         

Recent bekeken