Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Mountain Buggy Carrycot plus sun cover for Duet, Swift and Mini

Mountain Buggy Carrycot plus sun cover for Duet, Swift and Mini
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 53,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendkosten

  • CCPDSM-V1-9999
Shop to Support
Meer over WTF
Der Mountain Buggy Duet Carrycot Plus Sonnenschutz bietet überall dort umfassenden Schutz vor...meer
Productinformatie "Mountain Buggy Carrycot plus sun cover for Duet, Swift and Mini"

Der Mountain Buggy Duet Carrycot Plus Sonnenschutz bietet überall dort umfassenden Schutz vor intensiver Sonnenstrahlung und lästigen Insekten, wo er gerade gebraucht wird. Das strapazierfähige und dennoch leichte Custom-Fit Gewebe zeichnen ihn ebenso aus, wie er auch durch Funktionalität, Komfort und einfache Handhabung besticht.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Mountain Buggy Carrycot plus sun cover for Duet, Swift and Mini"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Mountain Buggy

Geboren aan de rand van de aarde, is Mountain Buggy ontwikkeld vanuit het eenvoudige en nederige begin van een golfkar en een autostoeltje, en de behoefte van een vader om een buggy te maken met alle terrein behendigheid, zodat hij kan genieten van het buitenleven met zijn baby.

Na 25 jaar is dat nog steeds een inspirerend beeld. De innovatie in de achtertuin, geboren uit de behoefte; ouder en kind, die het doen. Op dat moment werd de leiding en de basis van Mountain Buggy's legendarische all terrain platform gesmeed.

Dit jaar vieren we meer dan 25 jaar Mountain Buggy's ontwerpen van innovatieve en bekroonde producten, waardoor gezinnen onbeperkt kunnen leven.

Hoewel het ontwerp en de technologie van het bekroonde platform van het merk zich in de afgelopen kwart eeuw heeft ontwikkeld, zegt chief executive, Campbell Gower, dat de avontuurlijke geest van het merk, de waarden van innovatie en klantverbinding en de kracht van het zijn van de underdog ook vandaag de dag nog hetzelfde zijn.

Laatst bekeken