Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Emmaljunga NXT90 frame

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
vanaf € 463,50 * -23 € 599,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Emmaljunga Kleur

Selecteer een variant

  • 17141
Shop to Support
Meer over WTF
Voor de gekozen variant zijn geen bundels beschikbaar. Gelieve voor bundelaanbiedingen een andere variant te kiezen.
Spaar nu met onze bundelaanbiedingen:
Emmaljunga Gestell NXT90 Kollektion 2021
Emmaljunga NXT Sitz FLAT - 2021
Emmaljunga NXT Liegewanne 2021
€ 1.031,60 * In plaats van € 1.063,50 *
Prijs voor de gehele bundle
Bundel openen / bundel samenstellen
Er is een fout opgetreden tijdens het opslaan van de bundelconfiguratie.
Emmaljunga NXT90 frame
- Emmaljunga -   € 463,50 *
Levertijd 10-15 Werkdagen
 
Emmaljunga NXT Sitz FLAT Sportzitje
- Emmaljunga -   € 300,00 *
Levertijd 10-15 Werkdagen
 
Emmaljunga NXT Reiswieg 2021
- Emmaljunga -   € 300,00 *
Levertijd 10-15 Werkdagen
Het Emmaljunga NXT90 frame is een onderdeel van de Emmaljunga NXT90 kinderwagen. Om uw... meer
"Emmaljunga NXT90 frame"

Het Emmaljunga NXT90 frame is een onderdeel van de Emmaljunga NXT90 kinderwagen. Om uw Emmaljunga NXT90 kinderwagen compleet te maken heeft u het sportzitje en de reiswieg nodig, die apart worden verkocht. Het Emmaljunga NXT90 frame is verkrijgbaar in twee kleuren: Black en Black Outdoor Air.

frame zwart:

Het elegante NXT90 frame in zilver/zwart is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en 50% gerecycled Scandinavisch aluminium. Uitgerust met verstelbare vering, lekvrije wielen en een verstelbaar zwart handvat in imitatieleer. Ongeacht het oppervlak zult u maximaal rijplezier beleven.

Black Outdoor:

Het elegante NXT90 buitenframe in het zwart is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en Scandinavisch koolstofarm aluminium. Uitgerust met verstelbare vering, lekvrije Outdoor Solight-Ecco® wielen en verstelbare handgreep van exclusief bruin imitatieleer. 

Gewichten en maten

  • Frame met wielen: 11.8 kg
  • Totale chassisbreedte met wielen: 58,5 cm
  • Opgevouwen chassis zonder wielen: 83/49/16 cm
  • hoogte van het stuur (laagste hoogte): 68 - 115 cm

Milieu

Emmaljunga is van mening dat het belangrijk is om een gezonde en verantwoorde levensstijl actief te bevorderen.

Emmaljunga heeft geïnvesteerd in de duurzaamheid van het bedrijf en heeft de verwarming in de fabriek in Zweden volledig fossielvrij gemaakt. Ze hebben een eigen recyclingprogramma en zijn milieucertificeerd volgens ISO14001.

Alle Emmaljunga materialen worden voortdurend getest om te voldoen aan de regelgeving (REACH) met betrekking tot de chemische inhoud en om de veiligheid voor u en uw kind te waarborgen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Emmaljunga NXT90 frame"
18 nov. 2020

Qualität und Verarbeitung sehr gut! Sehr zufrieden!

Qualität und Verarbeitung sehr gut!
Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Emmaljunga

Emmaljunga - Handgemaakt in Zweden sinds 1925

Al meer dan 90 jaar zetten wij ons in voor kwaliteit en veiligheid en worden door vele gezinnen over de hele wereld gewaardeerd. Vandaag de dag is Emmaljunga de oudste actieve kinderwagenfabriek ter wereld. Emmaljunga 1925 - de Zuid-Zweedse stad Emmaljunga waar het allemaal begon.

Een Emmaljunga kinderwagen is ontworpen om jarenlang te worden gebruikt en geeft u veel plezier.

Kwaliteitsstoffen

Onze stoffen moeten bestand zijn tegen een koude winter, hete zomer en een regenachtige herfst en natuurlijk vuile kinderlaarzen en plakkerige vingers! Als fabrikant van hoogwaardige producten in Scandinavië sinds 1925 hebben we een lange ervaring in het omgaan met barre klimaten en hebben we daarom onze eigen stoffen ontwikkeld om deze omstandigheden te weerstaan. Onze stoffen zijn niet alleen vuil- en waterafstotend, maar beschermen ook tegen zon, wind en kou.

REACH

Al onze materialen worden voortdurend getest door geaccrediteerde laboratoria om te voldoen aan de regelgeving (REACH) met betrekking tot de chemische inhoud en om de veiligheid voor u en uw kind te waarborgen.

UV-bescherming 50+

De stoffen voldoen aan een UPF (Ultraviolet Protection Factor) van 50+, wat betekent dat uw kind een zeer hoge mate van bescherming tegen de zon krijgt.

Tests en controles

Emmaljunga voert veiligheidstesten uit op alle kinderwagenmodellen volgens EN 1888:2018 en EN1466:2014. Emmaljunga heeft ook een eigen testfaciliteit voor het testen van de duurzaamheid van de gebruikte materialen onder laboratoriumomstandigheden, zodat uw kinderwagen de best mogelijke omstandigheden heeft voor langdurig gebruik. Alle kinderwagens worden gedurende het hele productieproces op kwaliteit getest, zodat zowel de kwaliteit als de veiligheid van de kinderwagens aan de hoge eisen voldoen tijdens de productie in onze Zweedse fabriek.

Groene fabriek

Wij zijn ervan overtuigd dat productiviteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, dat het mogelijk is om milieuvriendelijke kinderwagens te produceren met kwaliteit en veiligheid van wereldklasse. Alles wat we doen is doordrongen van het doel om een groene fabriek te worden. Om dit doel te bereiken, moeten we één stap tegelijk zetten. Het volgende doel is dat ten minste 50% van een kinderwagen wordt gemaakt van gerecycled materiaal.

Recent bekeken