Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

iCandy Peach All Terrain Converter Base (frame en stof + adapter + regenhoes)

iCandy Peach All Terrain Forest Converter Base ((Rahmen & Verdeck + Converter Adapter + Regenschutz)
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 275,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • IC1963
Shop to Support
Meer over WTF
Met behulp van de iCandy all terrain converter Base kunt u uw iCandy Peach all terrain... meer
"iCandy Peach All Terrain Converter Base (frame en stof + adapter + regenhoes)"

Met behulp van de iCandy all terrain converter Base kunt u uw iCandy Peach all terrain kinderwagen omtoveren tot een duo kinderwagen. Met slechts een paar klikken kunt u de converteradapter aan het frame op de kinderwagen bevestigen en naar behoefte twee reiswiegen, twee zitjes of een combinatie van de twee bevestigen.

Let op - het tweede zitje en de tweede reiswieg zijn niet inbegrepen. U kunt beide los bij ons kopen.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Zitje/reiswieg frame
  • Zonnescherm
  • Convertoradapter
  • Regenhoes
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "iCandy Peach All Terrain Converter Base (frame en stof + adapter + regenhoes)"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
iCandy

Het iCandy-recept voor innovatie: Brits vakmanschap en geen grenzen. Een van de belangrijkste verschillen met een iCandy-product is het gebruik van luchtvaarttechnologie. Het materiaal heeft het technische en luxe niveau van een vliegtuig, niet van een kinderwagen. De resultaten zijn zichtbaar en voelbaar in de moeiteloze prestaties.

De soepelheid van bewegingen en hantering vanaf de eerste aanraking zijn het resultaat van meesterlijke constructie. We hebben de rit naadloos, veilig en heerlijk comfortabel voor de baby gemaakt. De ervaring zal puur genieten voor u zijn. Net zo belangrijk als het design, is de uitstraling van luxe, moderniteit en stijl.

De iCandy-kinderwagens worden in het VK ontworpen om absolute perfectie en ongeëvenaarde stijl te verkrijgen. Wanneer u voor een iCandy kiest, koopt u niet zomaar een kinderwagen. U krijgt gegarandeerd optimale kwaliteit, veiligheid en functionaliteit voor uw kind en uw gezin. Het heeft vele jaren van geavanceerde ontwikkeling en grondige testen gekost om ons te brengen waar we nu zijn.

Het is vanzelfsprekend dat een geweldig design niets waard is zonder kwaliteit. De constructie van onze kinderwagens heeft meer gemeen met luchtvaartontwerp dan met dat van een traditionele kinderwagen. Onze sterke, lichtgewicht aluminium frames met iconische styling onderscheiden ons van onze concurrenten. Ons rigoreuze testprogramma garandeert dat elke component is gebouwd om heel lang mee te gaan. Het is deze aandacht voor details die van iCandy-kinderwagens de veiligste en meest comfortabele kinderwagens ter wereld maken. U kunt er gerust op zijn dat u uw kind de beste start in zijn of haar leven geeft.

Recent bekeken