Actie in
Geldig tot:

Cybex Mios sportwagen by Jeremy Scott

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 1.199,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Cybex Kleur

Selecteer een variant

  • 519002035
Abonneer je op de nieuwsbrief Exclusieve aanbieden & kortingsacties
De Cybex Mios Cherubs at kindermaxx is ontworpen door Jeremy   Scott en is een waar... meer
"Cybex Mios sportwagen by Jeremy Scott"

De Cybex Mios Cherubs at kindermaxx is ontworpen door Jeremy Scott en is een waar meesterwerk van stedenbouw. Jeremy Scott weet de levendigheid van een kind te vertalen in een modern modestatement. Als u kiest voor de Cybex Mios Cherubs uit kindermaxx, kiest u voor een probleemoplosser in het dagelijks leven die ook voor u en uw kind een prachtig accessoire is. 

THE MIOS 3-IN-1 TRAVEL SYSTEM: Met de MIOS lanceert CYBEX een volledig gecoördineerd systeem op de markt. MIOS biedt vele individualiseringsmogelijkheden: met bijpassende MIOS kinderwagenbevestiging met bijzonder zacht traagschuimmatras, als reissysteem met een van de uitstekende CYBEX- of gb-babyzitjes en als lichte en compacte kinderwagen met innovatief ademend zitelement, naar keuze in of tegen de schuifrichting in.

SMALL WONDER: De MIOS is de belichaming van stedelijke lichtheid: met een gewicht van slechts 8,7 kg en een breedte van 50 cm is de MIOS de perfecte metgezel voor ouders in de straten van de stad. Het compacte ontwerp wordt gecompleteerd door slimme functionaliteit en maximaal comfort. Dankzij de kleine wielbasis en de zwenkbare voorwielen beheerst de MIOS zelfs de smalste doorgangen in de stad met elegantie en lichtheid. Bij de ingang van de metro of in de boetieks van deze wereld.

BREATHABLE: De rugleuning en voetsteun van de MIOS zijn uitgerust met een innovatieve mesh cover. Het past elegant in het design van de MIOS en zorgt dankzij de ademende stof ook op warme dagen voor een aangenaam zitklimaat. Op koudere dagen kan een optionele comfortzitting in de zitting worden geïntegreerd.

COMFORT BOLSTER: Op koudere dagen kan een optionele comfortzitting in de zitting worden geïntegreerd.

FOLD IT: Het innovatieve vouwmechanisme met één hand maakt van de kinderwagen een compacte verpakking met slechts één hand, die in opgevouwen toestand zelfstandig staat.

WENDABLE SEAT UNIT: Of het nu in de tegenovergestelde richting is of in de rijrichting - de zitting kan in een oogwenk in de gewenste richting worden bewogen. De "Memory-drukknoppen" maken het gemakkelijker om de zitting in en uit te klikken.

Met één hand verstelbaar: Met slechts één hand kan de rugleuning van de zitting in vier comfortabele standen en de beensteun in drie standen worden versteld.

ALLWHEEL RINGS: Zachte vering van de wielen voor een comfortabele rit.

 

 

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Cybex Mios sportwagen by Jeremy Scott"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Recent bekeken