• BLACK WEEKS SALE
    14.11. - 28.11.2022
Actie in
Geldig tot:

Levertijden

Algemene informatie over levertijd en verzendtijd

In onze online shop vindt u voor elk productaanbod een actuele leveringsstatus, die de levertijd in ca. werkdagen aangeeft. Wij bepalen deze tijden rekening houdend met de voorraadniveaus die ons worden meegedeeld op het moment dat de producten worden getoond en met de gemiddelde standaard levertijd. Niet in alle gevallen is er een automatische real-time voorraadkoppeling. Door kortstondige en onverwachte veranderingen in de voorraadniveaus van kindermaXX en zijn leveranciers (fabrikanten, leveranciers), kunnen deze levertijden niet altijd bij benadering worden gegarandeerd. Wij zullen u ook in onze eerste bevestigings-e-mail op de hoogte brengen van de levertijd, zonder dat wij in individuele gevallen een bevestiging van onze leveranciers hebben ontvangen.

Bij bestellingen met de betaalmogelijkheid van vooruitbetaling geldt de in de online shop aangegeven levertijd bij benadering het tijdstip van ontvangst van de betaling op onze rekening. (zie levertijden)

Levertijden

De levering van de pakketdiensten en transportbedrijven (pallet) vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Een levering op feestdagen kan helaas niet plaatsvinden.

De benodigde tijd voor het transport naar u bedraagt bij pakketten ca. 1-3 werkdagen en bij pallettransport leveringen ca. 3-5 werkdagen.

In geval van vertragingen bij de levering

Indien onze leveranciers ons op de hoogte stellen van eventuele vertragingen in de levering, voorraadverschillen of fouten, zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat hierdoor veroorzaakt wordt. Indien u niet wenst te wachten tot uw bestelling onder deze omstandigheden wordt uitgevoerd, zullen wij u uiteraard de annulering van uw bestelling aanbieden. Indien de goederen niet beschikbaar zijn, verwijzen wij u ook naar ons herroepingsrecht uit onze algemene voorwaarden. Ook in dit geval wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Eventuele reeds gedane betalingen worden dan onmiddellijk aan u gerestitueerd.

Recent bekeken