Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Mutsy Grow-Up

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 89,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Farbe Mutsy

Selecteer een variant

  • GUPBL
Shop to Support
Meer over WTF
You’re almost big enough to have your own chair, but not quite big enough to see over the table.... meer
Productinformatie "Mutsy Grow-Up"

You’re almost big enough to have your own chair, but not quite big enough to see over the table. That doesn’t make for a very comfortable eating experience, does it? Thanks to the Mutsy booster chair you’re back in the game!

practical

The Grow-up booster chair is very light so you can easily bring it with you on holiday or when visiting friends and family. What’s more, it is made of quality materials that are easy to clean.

colours

Mutsy Grow-up is available in 3 colours:  blueberry, nut and stone.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Mutsy Grow-Up"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Mutsy

Een Mutsy kinderwagen bij kindermaXX is de perfecte kinderwagen voor coole ouders en hun kroost. Een kinderwagen van Mutsy overtuigt met design, comfort en functionaliteit. Als u op zoek bent naar een kinderwagen voor de stad, dan is een Mutsy kindermaXX de perfecte begeleider. Een Mutsy kinderwagen is uiterst wendbaar en licht. Het ligt veilig op de weg en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw baby zich comfortabel voelt. Maar je kunt een Mutsy kinderwagen ook op oneffen ondergrond gebruiken. Omdat de Mutsy zeer stabiel en wendbaar is en de achterwielen groter zijn dan de voorkant, vindt de wandelwagen het niet erg om over land te rijden of door ruw terrein te werken. Een kinderwagen is natuurlijk niets zonder accessoires. In onze online shop kunt u een breed assortiment Mutsy-accessoires van kindermaXX kopen. Wat dacht je van een chique en praktische luiertas bij de Mutsy kinderwagen? Of op koude dagen met een verwarmende voetenzak? En natuurlijk niet te vergeten de flexibiliteit met een adapter van Mutsy: gewoon de adapter aan het frame van een Mutsy kinderwagen bevestigen en het babydraagzakje uit de auto kan aan het frame worden bevestigd. Wat wil je nog meer? De Moon kinderwagens van kindermaXX zijn uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem en beschikken ook over een uitgekiend remsysteem. De kwaliteit van de grote kinderwagens zal u zo overtuigen dat u zeker bij het betrouwbare merk Moon zult blijven.

Recent bekeken