Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Hevea bijtring

vanaf € 11,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending vandaag, 04.10.2022

Hevea

Selecteer een variant

  • 643161
Shop to Support
Meer over WTF
Iconische HEVEA bijtringen gemaakt van zuiver natuurlijk rubber en vrij van schadelijke... meer
"Hevea bijtring"

Iconische HEVEA bijtringen gemaakt van zuiver natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen.

De HEVEA bijtring is gemaakt van puur natuurrubber en is volledig vrij van plastic. De kleur is geverfd met puur natuurlijke plantenpigmenten en helpt het zicht van de baby te stimuleren en te bevorderen. Het geïrriteerde tandvlees zal verzacht worden door het kauwen van de structuur van de snavel, de voeten en de nek. Kawan en Panda zijn zacht, licht en gemakkelijk vast te houden voor zelfs de kleinste handjes. 

Hevea bijtringen wordt geleverd in een eco-vriendelijke geschenkdoos met een schattige eend uitgesneden voor de doos, perfect voor zowel meisjes als jongens.

Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71.

Waar: Binnen
Leeftijd: 0 - 6 Maanden, 1+, 6 - 12 Maanden
Leren: Bijtringen / Rammelaars
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Hevea bijtring"
23 mrt. 2021

Top

Top

Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Hevea

HEVEA is niet zomaar een merk, het is een verhaal met een eigen doel. Het HEVEA-verhaal gaat over hoe we vingerafdrukken op de wereld willen achterlaten - een vingerafdruk die laat zien dat we ernaar streven om het beter te doen, om een meer aandachtige benadering van de planeet die we achterlaten voor toekomstige generaties te creëren.

De producten van HEVEA zijn onder andere badspeelgoed, fopsenen, babyflessen, rubberen eenden en zwemvliezen.

HEVEA is meer dan wat je ziet. Wij zijn vernieuwers in natuurrubber, in het ontwerp, in de manier waarop we samenwerken, in de processen en in de distributie.

Hevea bijtring / grijper Gorm de walvis

Hevea Gorm de walvis is een bijtring, badspeeltje en grijper ineen. Het zachte natuurrubber stimuleert de zintuigen van de baby en helpt bij het bijten. Gorm is hermetisch afgesloten om de groei van bacteriën en schimmels binnenin te voorkomen. Zijn grote staartvin maakt het voor kleine handen gemakkelijk om te grijpen. Gorm de Walvis is een absoluut schattig stuk speelgoed en we zijn er zeker van dat je veel plezier met hem zult hebben. Laat hem naar je huis zwemmen!
Hevea fopspeen - natuurrubber 0-3 maanden rond".

De Hevea-fopspeen is verkrijgbaar in de maat 0-3 maanden in de twee vormen orthodontisch en rond.

De fopspeen is vrij van schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar, want hij is puur plantaardig, gemaakt van natuurlijk rubber en gekleurd met natuurlijke pigmenten. HEVEA-fopspenen hebben de typische vlindervorm en de voor HEVEA unieke ventilatiegaten, hier in de vorm van een eend.

De fopspeen is zijdezacht en zacht voor de huid en de tanden van de baby, maar toch resistent. Het is gemakkelijk te reinigen in warm water en is bijzonder hygiënisch door het naadloze ontwerp.

Recent bekeken