Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Hevea Star ball

vanaf € 18,95 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending morgen, 04.10.2022

Hevea

Selecteer een variant

  • 443150
Shop to Support
Meer over WTF
Een veelzijdig speelgoed voor baby's vanaf de geboorte . De Star Ball is gemaakt van 100%... meer
"Hevea Star ball"

Een veelzijdig speelgoed voor baby's vanaf de geboorte. De Star Ball is gemaakt van 100% zacht natuurrubber en bevordert de motoriek van de baby. Het heeft de juiste maat voor babyhandjes en is zeer gemakkelijk vast te pakken door de gaten. Het zachte rubber stimuleert het tastgevoel van de baby. In zijn stijlvolle geschenkverpakking is hij ook ideaal als geboortegeschenk.

  • 100% natuurlijk rubber
  • Onschadelijk voor de gezondheid: vrij van ftalaten, PVC & EVA, siliconen & BPA
  • Kleuren: Natuur, Rasbessenrood en Houtskool
  • Leeftijd: vanaf de geboorte
  • Grootte: ca. 12 cm diameter
  • Onderhoudsinstructies: Het wordt aanbevolen om het speelgoed af te vegen met een vochtige doek en zeepwater.

Waarschuwing:
ATTENTIE! Veiligheidsadvies: Scheur het speelgoed niet uit elkaar. Controleer dagelijks of het speelgoed in goede staat is door aan de verschillende onderdelen te trekken. Als u scheuren of andere veranderingen in het speelgoed opmerkt, moet u het weggooien. Een paar kinderen zijn allergisch voor natuurrubber. Pas daarom op voor allergische reacties en blijf het speelgoed niet gebruiken als er allergische reacties optreden.

Leeftijd: 0 - 6 Maanden, 6 - 12 Maanden
Leren: Bijtringen / Rammelaars
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "Hevea Star ball"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Hevea

HEVEA is niet zomaar een merk, het is een verhaal met een eigen doel. Het HEVEA-verhaal gaat over hoe we vingerafdrukken op de wereld willen achterlaten - een vingerafdruk die laat zien dat we ernaar streven om het beter te doen, om een meer aandachtige benadering van de planeet die we achterlaten voor toekomstige generaties te creëren.

De producten van HEVEA zijn onder andere badspeelgoed, fopsenen, babyflessen, rubberen eenden en zwemvliezen.

HEVEA is meer dan wat je ziet. Wij zijn vernieuwers in natuurrubber, in het ontwerp, in de manier waarop we samenwerken, in de processen en in de distributie.

Hevea bijtring / grijper Gorm de walvis

Hevea Gorm de walvis is een bijtring, badspeeltje en grijper ineen. Het zachte natuurrubber stimuleert de zintuigen van de baby en helpt bij het bijten. Gorm is hermetisch afgesloten om de groei van bacteriën en schimmels binnenin te voorkomen. Zijn grote staartvin maakt het voor kleine handen gemakkelijk om te grijpen. Gorm de Walvis is een absoluut schattig stuk speelgoed en we zijn er zeker van dat je veel plezier met hem zult hebben. Laat hem naar je huis zwemmen!
Hevea fopspeen - natuurrubber 0-3 maanden rond".

De Hevea-fopspeen is verkrijgbaar in de maat 0-3 maanden in de twee vormen orthodontisch en rond.

De fopspeen is vrij van schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar, want hij is puur plantaardig, gemaakt van natuurlijk rubber en gekleurd met natuurlijke pigmenten. HEVEA-fopspenen hebben de typische vlindervorm en de voor HEVEA unieke ventilatiegaten, hier in de vorm van een eend.

De fopspeen is zijdezacht en zacht voor de huid en de tanden van de baby, maar toch resistent. Het is gemakkelijk te reinigen in warm water en is bijzonder hygiënisch door het naadloze ontwerp.

Recent bekeken