Stapelstein PLAY speercollectie

€ 24,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

3% korting op vooruitbetaling

Sprache:

Selecteer een variant

 • 120000

Herfst Actie tot 28.09.2020
SPAAR 10% op de gehele bestelling*
Kortingscode: AUTUMN10

Volgens het motto #moveplaycreate the Stapelstein PLAY, de speercollectie van kindermaXX,...meer
Productinformatie "Stapelstein PLAY speercollectie"

Volgens het motto #moveplaycreate the Stapelstein PLAY, de speercollectie van kindermaXX, geeft de Stapelstein impulsen hoe de Stapelstein beweging, spelvariatie en creativiteit in het dagelijks leven van de kinderen brengt.  

We hebben vastgesteld dat beweging geleidelijk aan uit het dagelijks leven van kinderen verdwijnt - ook al is beweging de basis voor de gezondheid en het onderwijs van kinderen. 

Spelen met Stacking Stones betekent het beleven van beweging en creativiteit met het hele lichaam. Op deze manier kunnen kinderen hun volledige potentieel bereiken.

Vooral in een groep is ontroerend spel erg leuk. Regels vormen een kader waarbinnen elk kind zich vrij kan uitproberen en zich spelenderwijs verder kan ontwikkelen. 

Stackstone PLAY presenteert de vele basismogelijkheden van het spelen met Stackstones. Voortbouwend hierop biedt de kaartenset ook een aantal concrete suggesties voor bewegingsideeën die de individuele capaciteiten van kinderen versterken.

Stapelstein PLAY presenteert elf basisspellen, zoals sorteerspellen of evenwichtsspellen, met de stapelstenen. Op basis hiervan zijn nog eens elf concrete spelvoorstellen opgenomen, met een breed scala aan variatiemogelijkheden. De "Mijn Spel"-kaart biedt genoeg ruimte om creatief te zijn en je eigen spelideeën te ontwikkelen met de stapelstenen.

PRODUCTINFORMATIE 

 • Gemaakt in Duitsland
 • PEFC gecertificeerd: Papier uit duurzaam beheerde bossen
 • 24 speelkaarten A5
 • Ringmap (22 cm x 17,5 cm)
 • Totaal gewicht 400g
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stapelstein PLAY speercollectie"
Beoordeling schrijven
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
Stapelstein

Stapelstein: duurzaam & bewegingsbevorderend

Speel zonder grenzen met de stapelstein van Joboo GmbH. Het is bekend dat de gezondheid en het welzijn van een persoon nauw samenhangt met lichamelijke activiteit. Dit geldt natuurlijk des te meer voor kinderen, omdat de motorische en cognitieve ontwikkeling alleen door middel van beweging plaatsvindt. Met de stapelstein stapelstenen willen de ontwikkelaars de huidige sedentaire samenleving tegengaan met een ontroerend en duurzaam alternatief.  Zonder veel moeite en zelfs in een beperkte ruimte kunnen de stapelsteine worden geïntegreerd in de routine en bieden ze een groot bewegingsbereik. Op de kleuterschool, in de crèche, op school of gewoon thuis. 

Fanatieke, gevarieerde speelmogelijkheden

Een eenvoudig object met oneindig veel speelmogelijkheden die ruimte laten voor fantasie. De stapelstenen kunnen onder andere gebruikt worden voor vullen, transporteren, rollen, balanceren, verstoppen, structureren, zwemmen, zitten, draaien, trommelen, gooien, symboliseren en stapelen. 

activiteitengebieden:

 • Motorische vaardigheden & coördinatie
 • Creativiteit
 • Taal & Communicatie
 • Perceptie en cognitie 
 • sociale vaardigheden

Als inspiratie voor verdere speelmogelijkheden werd een Stapelstein Kompas App ontwikkeld voor de holistische, competentiegerichte bevordering van beweging voor uw kinderen. 

Materiaal en productie van de stapelstenen

De stapelsteenfabrieken worden geëxploiteerd met 100% hernieuwbare energie en hebben dus een klimaatneutrale productie. De stapelstenen zijn vrij van blaasmiddelen, weekmakers en geen enkele toevoeging. Ze zijn bestand tegen water, speeksel en beet. Het materiaal is hitte- en UV-bestendig en 100% recyclebaar. 100 % gemaakt in Duitsland voor de beste kwaliteit en korte levertijden. 

Met productvideo
Met productvideo
Stapelstein Bag
Stapelstein Bag
€ 34,95 *
Met productvideo
Met productvideo
-6
Met productvideo
Joolz Day+ kinderwagen 2020 Joolz Day+ kinderwagen 2020
vanaf € 1.029,00 * € 1.099,00 *
Met productvideo
Met productvideo
-11
Met productvideo
Bugaboo Bee 5 Kinderwagen Modell 2020
Bugaboo Bee 5 Kinderwagen Modell 2020
vanaf € 589,00 * € 659,00 *
-18
Met productvideo
TIP!
Met productvideo
NIEUW
Met productvideo
NIEUW
Met productvideo
NIEUW
Met productvideo
Met productvideo
Laatst bekeken

Schrijf je in op de gratis kindermaXX nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen.

Ontvang nu uw voucher voor 5€**.