Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys behendigheidsspel honingraat met pincet

Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 31,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

  • 4125
Shop to Support
Meer over WTF
PlanToys behendigheidsspel - Kleurrijk speelgoed voor de fijne motoriek Met dit houte... meer
Productinformatie "PlanToys behendigheidsspel honingraat met pincet"

PlanToys behendigheidsspel - Kleurrijk speelgoed voor de fijne motoriek

Met dit houte behendigheidsspel van PlanToys kan jouw kindje spelenderwijs zijn fijne motoriek verbeteren! Het is niet alleen erg leuk, maar het traint ook het kleurgevoel en de fijne motoriek van jouw kind.

PlanToys bijenkorven - details:

  • Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder
  • Afmetingen: 5x5.7x4.5 cm
  • Gewicht: 0,32 kg
  • 6 honingraten, 6 bijen, 1 pincet
  • Verven en vernissen op waterbasis zonder schadelijke stoffen
  • Geen scherpe hoeken en randen
  • Voldoet aan EN-71 en AST veiligheidsrichtlijnen voor speelgoed

PlanToys Honingraten - Dichter bij de natuur

Breng jouw kinderen een beetje dichter bij de natuur met de PlanToys honingraten. Zes bijen in verschillende kleuren (rood, paars, geel, oranje, groen en blauw) zorgen samen met de honingraten voor een realistische omgeving! Leer de kleintjes over bijen - hun habitat, levenswijze, doel, enz.

PlanToys Honingraten - Educatief Spelen

Haal elke bij uit zijn nest en nodig de kinderen uit om met het pincet elke bij terug te brengen naar zijn eigen huis! De bijenkorven kunnen ook worden gestapeld en gesorteerd.

PlanToys Honeycomb - ondersteunt ontwikkeling

De honingraat stimuleert de ontwikkeling van de cognitieve en fijne motoriek als jouw kind het pincet gebruikt om de bijen te pakken en elke bij bij de juiste bijenkorf te plaatsen

 

Waar: Binnen
Leeftijd: 3+, 4+
Speels: Van Hout
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys behendigheidsspel honingraat met pincet"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken