Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

PlanToys houten rammelaar

€ 17,00 *

incl. BTW. excl. verzendkosten

Gegarandeerde verzending Dinsdag, 16.08.2022
  • 5263
Shop to Support
Meer over WTF
De PlanToys houten rammelaar  van kindermaXX is gemaakt van organisch hout en helpt de... meer
"PlanToys houten rammelaar"

De PlanToys houten rammelaar van kindermaXX is gemaakt van organisch hout en helpt de baby om zijn motorische vaardigheden te ontwikkelen. De rammelaar is gemakkelijk te grijpen en te schudden. 

Productdetails PlanToys houten ring rammelaar:

  • Aanbevolen leeftijd: 4 maanden+.
  • Materiaal: eco-hout
Waar: Binnen
Leeftijd: 0 - 6 Maanden, 6 - 12 Maanden
Leren: Bijtringen / Rammelaars
Speels: Van Hout
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "PlanToys houten rammelaar"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Folgende Infos zum Hersteller sind verfübar...... meer
PlanToys

Al bijna 40 jaar inspireert PlanToys ouders en kinderen met hoogwaardig en vooral duurzaam speelgoed van hout, dat een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling in de eerste 5 jaar van het leven van uw kindje en de nabijheid van de natuur. Plantoys is een van de meest gerenommeerde organisaties ter wereld vanwege haar grote betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij.

De geschiedenis van PlanToys begint met zeven studenten die een duurzame wereld voor onze toekomst wilden creëren, en bij elke stap van hun productielijn geven zij het goede voorbeeld door een doel na te streven - het minimaliseren van hun impact op het milieu. Het businessmodel is onderverdeeld in drie pijlers en wordt omschreven als de "Sustainable Way". Deze omvatten duurzaam materiaal, duurzame productie en duurzaam denken.

PlanToys producten worden gemaakt van rubberbomen en er wordt niets verspild tijdens de productie. Het is verdeeld in 3 delen: de boomstam en de beste delen worden gebruikt voor de productie van vast en multiplex speelgoed, de takken en het afval worden gebruikt om Planwood te maken (zeer sterk, duurzaam en niet-giftig materiaal), de wortels en het onbruikbare materiaal worden door PlanToys gebruikt om energie op te wekken in hun fabrieken

PlanToys wil van de wereld een betere plek maken met duurzaam en innovatief speelgoed.

Recent bekeken